Vocea Romaniei Junior, prima editie. Cine sunt concurentii care i-au impresionat pe Andra, Marius Moga si INNA

Ultima actualizare: 02-03-2017 07:06

Spectacolul vocilor noii generatii a inceput in forta la Pro TV. Pe scena Emisiunii "Vocea Romaniei Junior" au debutat duminica seara talente incredibile si voci electrizante.

Asta a facut ca misiunea celor trei antrenori, Andra, Marius Moga si INNA sa fie una extrem de dificila in prima editie de auditii pe nevazute.

Prima concurenta, primul val de emotie. Jessica Lazarescu a deschis show-ul "Vocea Romaniei Junior" cu o interpretare care a intors scaunele tuturor juratilor. De aici si prima "disputa" intre Andra, INNA si Marius Moga.

Disputa jurati: "Nu ma lasa sa vorbesc. Tu crezi ca eu stiu reteta? Jessica?! Inna a cantat piesa mea cand a mers sa dea proba, despre asta e vorba."

In final a ales-o pe Andra. Tot in echipa Andrei a ajuns si Karina Stefan.

La doar sapte ani, Ioan-Cristian Ciurea a demonstrat pe scena ca nu esti nicodata prea mic ca sa devii o mare voce. Dupa lungi dispute intre Andra si Moga, Cristian a ajuns in echipa celui din urma.

Moga l-a urcat pe scaunul lui, iar INNA i-a cerut scuze ca nu s-a intors: "Iarta-ma, maria ta, ca nu m-am intors la vocea ta."

Tot Moga a castigat in echipa sa uimitoarea voce a Dariei Rotaru.

Un alt concurent, o alta voce electrizanta. Andrei-Gabriel Ciurez a fost senzatia rock a serii care a cucerit-o instantaneu pe INNA.

INNA: "Wow!"

In echipa INNEI sunt de duminica seara si Eva Margina-Mileah si Stefan Badea.

Auditiile pe nevazute pentru cel mai tare show al vocilor noii generatii continua si duminica viitoare pe Pro TV.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO