VOCEA ROMANIEI. Izabela si Camelia au luptat sa-l convinga pe Horia Brenciu ca sunt "number one"

×
Codul embed a fost copiat

Izabela Simion si Camelia Sterea au interpretat piesea "My number one" a Helenei Paparizou.

"Ati cantat OK", a spus Marius Moga.

"Mi-a placut duetul. Mi s-a parut un pic mai prezenta Camelia", a spus Smiley.

Loredana si Cristi Minculescu au sustinut-o pe Izabela.

Horia Brenciu: "Merg mai departe cu cea care cred ca va avea voce mai buna. Merg mai departe cu Camelia".

Citește și
Laura Gherescu
VOCEA ROMANIEI. Laura Gherescu si Jan Selaru au cantat "7 seconds". Pe cine a ales Smiley
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Vezi aici povestile celor doi concurenti:

IZABELA SIMION

"M-am nascut in anul 1993 intr-o familie in care muzica era la ea acasa. Parintii mei s-au cunoscut in liceu, au fost chiar colegi de banca si desi la inceput nu se prea suportau (din spusele mamei, care insa cred ca incerca sa-mi para greu abordabila) si au ajuns la a se casatori la o varsta destul de mica (20 de ani). 

Ceea ce i-a unit a fost insa pasiunea lor comuna, muzica. In timpul liceului isi facusera chiar o formatie cu care cantau la baluri, la petreceri ( cred ca se credeau in Liceenii rock and roll)

La 7 ani am intrat in clasa 1 la Liceul de Arte Balasa Doamna din Targoviste, Liceul de muzica si arte plastice pe atunci. Am studiat pianul 8 ani, timp in care am realizat ca muzica nu inseamna doar talent nativ, predispozitie artistica, ci si muulta munca.

Particip la Vocea Romaniei in primul rand pentru a-mi incerca norocul in ceea ce priveste posibilitatea de a demonstra talentul in fata a mii de oameni. Trebuie sa recunosc ca am fost impresionata de emisiune in sine, de jurati care chiar sunt oameni reprezentativi pentru segmentul muzical romanesc, dar si de participanti care au fost cu adevarat foooarte buni. Un alt element determinant este insusi Stefan Stan, care in urma participarii la acest concurs si implicit, prin melodia You give me love chiar a reusit sa ocupe un loc in playlistul meu.

In viitorul apropiat vreau sa ma prezint, din septembrie ca studenta in anul 1 la Conservatorul din Bucuresti si vreau sa se spuna despre mine ca sunt fata care i-a impresionat pe Smiley si pe Horia Brenciu la Vocea Romaniei. Dat fiind faptului ca in fiecare sfarsit de saptamana cant in diferite locatii si pentru oamenii diferiti, pot spune ca pentru mine este un lucru nemaipomenit, care imi antreneaza permanent personalitatea, mai ales ca sunt si genul de persoana care cauta in fiecare experienta ceva memorabil. Da, iubesc viata si iubesc ceea ce fac!"

CAMELIA STEREA

"Sunt studenta in Scotia, la o universitate din Glasgow, dar momentan sunt in vacanta. Pe perioada vacantei am lucrat la un hotel din Mamaia, unde cantam cu o trupa in fiecare seara. `

Muzica a fost dintotdeuna cea mai mare pasiune a mea. Cant de cand ma stiu si intotdeauna am incercat sa ajung la inima oamenilor cu vocea mea. Cu toate ca o buna perioada am lasat muzica pe un loc secund, incercand sa urmez o facultate pentru a avea un job decent, ironia sortii a facut ca tot din muzica sa castig bani.

Unul dintre cele mai importante momente pe plan profesional din viata mea a fost acela cand mi s-a dat ocazia sa cant pe un vas de croaziera. Am vazut locuri fantastice la care nici nu visam vreodata iar sapte luni am fost intr-o vacanta continua. Dupa aceasta experienta, un alt moment important in viata mea a fost acela cand am fost acceptata la o universitate importanta din Scotia.

Ca o ultima experienta profesionala, poate chiar si cea mai importanta, as putea mentiona experienta mea ca si asistent de profesor de limba engleza in Tenerife din acest an. Am trait momente de neuitat, am cunoscut o lume si o cultura noua si am invatat multe lucruri care cu siguranta imi vor fi de folos pe viitor, oriunde ma va duce viata. 

Despre experienta mea in Scotia ce pot sa spun... Sunt studenta acolo, studiez franceza si spaniola. Anul acesta o sa intru anul patru, din cei cinci ani ai cursului pe care il urmez. Imi place foarte mult universitatea la care studiez si oamenii pe care i-am intalnit acolo, incepand cu colegii, profesorii si prietenii pe care mi i-am facut. 

In cei aproape 3 ani pe care i-am trait in Scotia, pot sa spun ca m-am adaptat unui nou stil de viata, dar ca nu mi-a fost usor sa plec departe de casa. Cand m-am hotarat sa aplic la o facultate din UK, am luat-o ca pe o aventura si sincer, nu credeam ca voi fi acceptata. In Tenerife am ajuns prin intermediul facultatii, deoarece toti studentii care studiaza limbi straine trebuie sa mearga un an de zile ''afara'', pentru a-si imbunatati limba pe care o practica. Asadar, eu m-am inscris in cadrul unui program finantat de Uniunea Europeana, Comenius, care este dedicat in special viitorilor profesori. Chiar nu ma asteptam sa ajung sa predau limba engleza in Tenerife. 

Pasiunea pentru muzica o am de cand ma stiu... Imi amintesc cu mare amuzament de concursurile de Tip-Top Mini-Top din fata blocului, unde cantam intr-un decor bine aranjat cu cortina si tot ce se mai gasea de luat de prin casa (in timp ce parintii erau la munca), de concursurile si festivalurile de muzica, de orele de cor de la liceu si de diferitele castinguri la care am participat. Cred ca talentul muzical l-am mostenit de la mama mea, asa cum mi-au spus parintii, ea obisnuia sa cante in tinerete muzica populara, dar nu a continuat sa faca o cariera din asta. Parintii mei pot sa spun ca intotdeuna m-au sprijinit intotdeauna in tot ceea ce am vrut sa fac, cel putin moral, daca financiar nu am putut. 

Cursuri de muzica nu am facut, in mare parte am invatat autodidact, dar am mai primit sfaturi de la profesorii de muzica din scoala generala si de la cei din liceu, dar si de la persoanele cu care am mai cantat de-a lungul timpului. Cu muzica am cochetat de mica, dar sa cant la nivel profesionist as putea sa spun ca am inceput acum cinci ani si este chiar o poveste foarte interesanta. Pe vremea aceea lucram intr-un club de muzica din Constanta (Club Phoenix), ca ospatar, si in fiecare saptamana se facea o seara de karaoke cu o trupa live. 

Acum mare parte din membrii acelei formatii fac parte din trupa Zero. De obicei, dupa ce terminam munca, colegele mele se rugau de mine sa le cant cate ceva...Asta se intampla pe la trei dimineata...pana intr-o zi, cand mi-au spus sa cant si eu ceva la karaoke. Am vorbit cu baietii din trupa, zicandu-le ca vreau si eu sa cant o piesa, zis si facut. M-am urcat pe scena imbracata in uniforma de munca, cu sort cu tot si am cantat o piesa de la Directia 5 (Povestea Noastra), impreuna cu solistul trupei, Laur. Toata lumea a ramas surprins placuta, nimeni (in afara de colegele mele), neasteptandu-se sa am o voce atat de buna. Si de acolo au inceput diverse colaborari in Constanta cu diferite trupe, pana am primit o oferta sa plec sa cant pe un vas de croaziera in Caraibe."

Articol recomandat de sport.ro
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
”O echipă maghiară poate ajunge în Liga 1 din România. Anti-maghiarismul, tipic la București”. Reacție deplasată a fotbalistului ungur legitimat în România
Citește și...
VOCEA ROMANIEI. Teodor Manciulea si Bernard Lazar, duel pe piesa
VOCEA ROMANIEI. Teodor Manciulea si Bernard Lazar, duel pe piesa "Baby" a lui Justin Bieber

Cei doi concurenti din echipa Loredanei, Teodor Manciulea si Bernard Lazar, s-au duelat in ringul de la Vocea Romaniei pe piesa lui Justin Bieber, "Baby".

VOCEA ROMANIEI. Laura Gherescu si Jan Selaru au cantat
VOCEA ROMANIEI. Laura Gherescu si Jan Selaru au cantat "7 seconds". Pe cine a ales Smiley

Laura Gherescu si Jan Selaru au cantat melodia "7 Secons", cantata de Youssou N'Dour si Neneh Cherry.

Vocea Romaniei. AZI, la 20:15, incep confruntarile. Vedete care s-au alaturat celor patru antrenori
Vocea Romaniei. AZI, la 20:15, incep confruntarile. Vedete care s-au alaturat celor patru antrenori

CLICK AICI PENTRU LIVE! ASTAZI, 6 noiembrie, de la ora 20:15, ProTV difuzeaza prima editie a “Confruntarilor” de la “Vocea Romaniei”.

Recomandări
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”
INTERVIU. Cum a urmărit Nicușor Dan seara în care Cîrstoiu a fost eliminat de PSD-PNL: ”M-am jucat cu copiii și m-am culcat”

Primarul general Nicușor Dan nu a mai avut răbdare să stea până la finalul negocierilor PSD-PNL în seara zilei de luni, în care Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au decis soarta candidatului Cătălin Cîrstoiu, așa că s-a jucat cu copiii și ... s-a culcat.

Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin
Schimbarea la față a Rusiei. Cinci scenarii despre cum ar putea arăta această țară după Vladimir Putin

"Ce se va întâmpla pe termen lung cu Rusia?" este marea întrebarea pe care foarte multă lume și-o pune, mai ales că nici măcar "Țarul de la Kremlin", Vladimir Putin, nu poate scăpa de moarte.

Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”
Cum răspunde Nicușor Dan la acuzațiile lui Piedone, că face ”blat politic” cu PSD-PNL: ”E o prostie. Nu e niciun blat”

Nicușor Dan - candidat independent la Primăria Capitalei, susținut de Alianța Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) - nu exclude faptul ca Popescu Piedone, principalul său contracandidat, după cum crede chiar el, să se retragă din cursa electorală.