Vocea Romaniei. Dalma a impresionat-o pe Loredana: "In seara asta m-ai convins ca ai o voce". VIDEO

04-12-2012 20:38


Dalma Kovacs a interpretat marti seara o melodie deloc usoara -  “It’s all coming back to me now”, a lui Celine Dion. Iar juriul a fost placut impresionat.

Marius Moga: “Ti se potriveste stilul asta fata de alte melodii, dar ai avut mici scapari. Insa mi-a placut. Felicitari!

Loredana a declarat ca “este pentru prima data cand m-ai convins ca ai o voce foarte buna. Au fost niste scapari, insa iti inteleg emotiile mai mult decat crezi. Ai reusit sa transmiti emotie si asta conteaza cel mai mult.

Mi se pare ca ti se potriveste piesa. Ai sunat foarte bine, insa s-ar putea sa fi fost un pic obosita azi. Dar pe total mi-a placut foarte mult cum ai cantat azi”, a declarat Smiley.

Iar antrenorul Horia Brenciu a spus: “Ii multumesc Dalmei pentru ceea ce a facut in seara asta. Toata tara trebuie sa voteze.

Povestea Dalmei

Kovacs Dalma avea la gradinita cea mai puternica voce din grupul ei, iar in scoala primara dadea tonul melodiilor in orele de muzica.

Mama a fost cea care i-a trimis, pe Dalma si pe fratele ei, la Scoala Populara de Arte, sectia canto. Avand spectacole in cadrul scolii, a fost cooptata sa faca parte din trupa Vertigo ca solista. Au urmat doi ani de jazz intens, cu concerte multe si ore de studiu vocal.

Are tot respectul pentru Vocea Romaniei fiindca ca se canta cu band live, in jurul concurentilor se afla cei mai buni dansatori si este primul concurs in care juriul are ceva de spus. Se considera privilegiata sa participe la acest show pentru ca toata tara va vedea cat de mult ii place sa cante si sa faca show. Isi doreste un antrenor inventiv, inspirat in alegerea pieselor care i se potrivesc si dau bine la TV.

VIDEO PROTVPLUS.RO