"Vocea Romaniei" continua: Loredana, Moga, Smiley si Bartos au pornit la preselectii. Cand ajunge caravana in orasul tau

Ultima actualizare: 01-06-2014 07:00
Vocea Romaniei

Pentru a patra oara, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos vor porni in cautarea celei mai spectaculoase voci din tara. "Vocea Romaniei", emisiunea care a atins recorduri de audienta in editiile precedente, revine la ProTV.

"Vocea Romaniei" le va aduce din nou in fata telespectatorilor pe cele patru vedete care au descoperit si au pus in valoare unele dintre cele mai bune voci ale Romaniei.

Implicati in aceasta productie inca de la primul sezon, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos vor continua aventura pentru a gasi "Vocea Romaniei".

"Ma bucur sa incep iar cautarea de oameni frumosi, cu voci fantastice. Sunt sigura ca show-ul va fi si mai palpitant ca pana acum, asa ca ii astept pe cei mai buni concurenti sa ma uimeasca cu totul!", sustine Loredana.

Marius Moga, compozitorul roman care a cucerit o lume intreaga cu creatiile sale, va face din nou parte din juriul emisiunii "Vocea Romaniei": "Am multe idei si planuri muzicale, iar la aceasta editie voi cauta vocile perfecte, cu care sa le pun in practica".

De asemenea, Smiley, unul dintre artistii preferati ai romanilor, revine la ProTV pentru noul sezon "Vocea Romaniei". Smiley a fost antrenorul invingator al primului sezon, alaturi de elevul sau, Stefan Stan. "Vocea Romaniei este proiectul in care ma implic de fiecare data cu drag, pentru ca mi-a oferit prieteni de suflet, artisti minunati, care mi-au devenit parteneri, si multa energie creativa. Asa ca intorc scaunul a patra oara pentru 'Vocea Romaniei'", a declarat Smiley.

Pavel Bartos revine in aceasta toamna la ProTV, in ipostaza de prezentator la "Vocea Romaniei". Actorul este nerabdator sa dea startul celui de-al patrulea sezon, dand savoare si umor show-ului: "Si de aceasta data, astept cu entuziasm preselectiile, pentru a descoperi, alaturi de antrenori, vocile fabuloase ale Romaniei".

Dupa ce, timp de trei sezoane, a tinut milioane de romani in fata televizoarelor, adevarata competitie a vocilor continua. Sezonul al patrulea "Vocea Romaniei" invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa-si demonstreze talentul in cadrul caravanei prezente in mai multe orase din Romania.

Caravana "Vocea Romaniei" ajunge pe 8 iunie in Cluj-Napoca, pe 15 iunie in Iasi si pe 22 iunie la Timisoara. Turul prin tara se incheie in orasele Bucuresti, cu preselectiile de pe 28 si 29 iunie, si Constanta (13 iulie).

Mai precis:

8 iunie 2014 - Cluj - Hotel Golden Tulip Ana Dome
15 iunie 2014 - Iasi - Hotel Unirea
22 iunie 2014 - Timisoara - Hotel Continental
28 si 29 iunie 2014 - Bucuresti - Hotel Phoenicia
13 iulie 2014 - Constanta - Hotel IBIS

"Vocea Romaniei" a obtinut rezultate record de audienta la ProTV inca de la primul sezon, iar succesul a fost din ce in ce mai mare (8,5 rating si 26% share in anul 2011, 12 rating si 26,4% share in 2012 si 13,2 rating si 30,5% share in 2013, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani).

"The Voice" este un format international cu o popularitate imensa, care a castigat in ultimul an mai multe premii importante precum Prime Time Emmy Award (Outstanding Reality-Competition program), Critics’ Choice Television Awards (Best Reality Series Competition) sau Billboard Mid-year Music Awards (Best music Reality Show).
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO