VOCEA ROMANIEI. Andreea Olariu vs Camelia Marinescu. Smiley: "Sunteti senzationale"

×
Codul embed a fost copiat

Andreea Olariu si Camelia Marinescu au cantat piesa "Will you believe" a lui Whitney Huston si Mariah Carey, o confruntare botezata de Smiley "duelul divelor".

"Smiley are o misiune grea", este de parere Horia Brenciu.

"Ati cantat foarte bine", a spus si Loredana.

"Fiecare a stralucit pe anumite parti", a spus Marius Moga.

"Mi-ati depasit asteptarile. Sunteti senzationale(...) Voi merge mai departe cu Andreea. (...) Are stofa de star international", a spus si Smiley.

Citește și
Laura Gherescu
VOCEA ROMANIEI. Laura Gherescu si Jan Selaru au cantat "7 seconds". Pe cine a ales Smiley
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Vezi aici povestile celor doi concurenti:

ANDREEA OLARIU

"Muzica este totul pentru mine,ma conduce si este cel mai bun mod de a ma exprima.Imi place sa simt publicul aproape de mine, sa transmit emotiile mele celor din jur.

Am inceput sa cant de la varsta de 4 ani ,fiind pe atunci o joaca care s-a transformat in realitate.Cantam prin casa folosind spray-uri sau sticle goale pe post de microfon.Intr-o zi ,la gradinita au venit 2 profesori ai Liceului de Arte si ne-au indrumat pe fiecare in functie de talentul descoperit.Pe mine m-au sfatuit sa urmez cursuri de canto .La varsta de 6 ani m-am inscris la Palatul Copiilor din Constanta pentru a lua lectii de canto.Am fost pentru inceput membra a corului si la scurt timp solista. 

Dupa un an m-am inscris la Centrul de perfectionare vocala din Mangalia sub indrumarea prof .Traian Broasca.Am facut naveta timp de 3 ani,apoi m-am retras din cauza situatiei financiare si a oboselii. 

Imi era din ce in ce mai greu pentru ca nu vroiam sa renunt la nimic ,avand pe primul plan scoala.Am considerat de mica ca scoala este foarte importanta indiferent de drumul pe care vreau sa-l aleg in viata.Am invatat foarte bine si am adus medalii la matematica si biologie.Nu am renuntat si m-am inscris la Scoala Populara de Arte din Constanta.Am absolvit Scoala Populara de Arte sub indrumarea prof.Teodor Radulescu iar apoi m-am inscris la cursuri de perfectionare vocala in cadrul aceleiasi unitati unde studiez si in prezent. 

Am avut noroc cu D-na Directoare Doina Voievozeanu care m-a primit sa studiez fara taxa si a facut posibil ca eu sa nu renunt la muzica.Talentul este nativ,nu este mostenit de la nimeni. 

Ambitia mea si calitatile vocale cu care sunt inzestrata ma vor duce pe culmile succesului.Consider ca am toate calitatile sa ajung un artist international. 

Concursul ,,VOCEA ROMANIEI “ inseamna pentru mine oportunitatea de a-mi dezvolta cariera muzicala si de a fi mediatizata.Sunt intotdeauna dornica de a invata lucruri noi si imi place concurenta. 

Cred ca participarea mea la acest show ma va ajuta sa-mi imbogatesc cunostintele muzicale,sa mi se deschida mai usor usile unor case de discuri, sa-mi gasesc un producator care sa creada in talentul meu si sa ma ajute sa-mi implinesc visul. 

De la antrenorul meu voi invata multe lucruri noi si imi doresc sa ramanem prieteni ,sa ma pot consulta atunci cand am nevoie de un sfat.Conteaza mult sa ai alaturi de tine o persoana sa te indrume sa iei decizii corecte."

CAMELIA MARINESCU

"Am inceput sa cant la gradinita. Educatoarele ma alegeau pe mine, dintre toti copiii, pentru a fi solista corului si pentru a reprezenta institutia la concursurile muzicale. Mama nu a trecut acest fapt cu vederea si m-a ghidat spre a imi cultiva talentul deja confirmat de profesori si comisiile concursurilor la care eram trimisa dar si de public care reactiona foarte frumos. Au urmat cursuri, concursuri, spectacole, videoclipuri, interviuri… apoi o pauza. 

Am terminat trei facultati in A.S.E. iar apoi m-am angajat ca economist. In paralel m-am ocupat si de pasiunile mele: muzica si dansul. Am cantat in trupele Central BPM si Endless Zone. Muzica a fost pentru mine doar un hobby insa anul trecut am luat o decizie radicala care mi-a schimbat total viata. Am demisionat dintr-o functie de management pentru a-mi dezvolta o cariera muzicala.

Spre deosebire de prieteni, parintii mei nu au fost incantati de decizia mea. Ei nu puteau sa creada ca am renuntat la beneficiile si siguranta unui job de management pentru a incepe o cariera muzicala...la 32 de ani. Le-am explicat ca desi avantajele jobului erau multe, sufleteste muream cate putin in fiecare zi si ca viata mea este despre a canta, a transmite, a face viata oamenilor mai frumoasa. In final au rezonat cu decizia mea…m-au inteles si sustinut.

Atunci cand cei pentru care cant vin catre mine si isi exprima bucuria de ma avea in mijlocul lor si de a ma asculta…atunci stiu ca decizia mea a fost una buna.

Muzica pentru mine inseamna frumos, inseamna bucurie, inseamna iubire, inseamna a darui…

In 5 ani ma vad o persoana implinita care s-a ocupat si se ocupa in continuare, in egala masura, de cele 3 aspecte ale existentei : minte/ intelect, spirit/ suflet si material.

In 5 ani ma vad o persoana ocupata cu multe concerte, inregistrari, interviuri, compozitii, dans, voluntariat, calatorii si familia mea."

Articol recomandat de sport.ro
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
VIDEO Moment șocant în baschet! I-a dat un pumn unui fan chiar în timpul meciului cu Lakers
Citește și...
VOCEA ROMANIEI. Teodor Manciulea si Bernard Lazar, duel pe piesa
VOCEA ROMANIEI. Teodor Manciulea si Bernard Lazar, duel pe piesa "Baby" a lui Justin Bieber

Cei doi concurenti din echipa Loredanei, Teodor Manciulea si Bernard Lazar, s-au duelat in ringul de la Vocea Romaniei pe piesa lui Justin Bieber, "Baby".

VOCEA ROMANIEI. Laura Gherescu si Jan Selaru au cantat
VOCEA ROMANIEI. Laura Gherescu si Jan Selaru au cantat "7 seconds". Pe cine a ales Smiley

Laura Gherescu si Jan Selaru au cantat melodia "7 Secons", cantata de Youssou N'Dour si Neneh Cherry.

Vocea Romaniei. AZI, la 20:15, incep confruntarile. Vedete care s-au alaturat celor patru antrenori
Vocea Romaniei. AZI, la 20:15, incep confruntarile. Vedete care s-au alaturat celor patru antrenori

CLICK AICI PENTRU LIVE! ASTAZI, 6 noiembrie, de la ora 20:15, ProTV difuzeaza prima editie a “Confruntarilor” de la “Vocea Romaniei”.

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.