O noapte furtunoasa in showbiz. Cum a devenit despartirea lui Victor de Bianca un subiect national

×
Codul embed a fost copiat

Una dintre cele mai spectaculoase perechi isi spune adio. Dupa ce si-au jurat iubire vesnica, iar nunta lor a fost declarata evenimentul monden al anului 2013, Bianca si Victor Slav divorteaza.

Presa mondena a speculat imediat dupa nunta neintelegerile dintre cei doi, iar Victor a anuntat ca doreste sa puna capat povestii. Se pare ca roscata s-ar fi intalnit pe ascuns la Paris cu fostul sau iubit, fotbalistul Adrian Cristea.

Victor Slav a acceptat sa spuna totul despre casnicia lui cu Bianca intr-un interviu acordat in exclusivitate "La Maruta".

Mircea N.Stoian, cel care a prevestit divortul, jurnalista Monica Vlad, Vica Blochina si Ana Haralambie, organizatoarea nuntii si femeia care a fost alaturi de Bianca pas cu pas la organizarea evenimentului, au venit La Maruta pentru a discuta subiectul.

Citește și
Nunta Bianca si Victor
Bianca si Victor si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu. Ce a suparat-o pe noua doamna Slav
Cum a ajuns Petre Roman inculpat în Dosarul Mineriadei din 1990: „în subsolul Universității s-au găsit 22 de arme cu glonț; la sediul PNȚCD, substanțe halucinogene și materiale legionare”

Toata presa a scris ca Victor Slav a decis sa puna capat casniciei cu Bianca, dupa vacanta petrecuta de sotia lui la Paris.

Se pare ca in casnicia lor certurile au fost tot mai dese in ultima vreme, insa cu toate aceste tensiuni, de Revelion au petrecut impreuna, la Sibiu.

Imediat dupa sarbatori, Bianca a plecat la Paris, unde s-a intalnit cu fostul iubit, Adrian Cristea. In tot acest timp, Victor era la Bucuresti.

Sotul ar fi aflat din presa de escapada si ar fi decis sa se mute din apartamentul in care statea cu Bianca.

"Inainte de Revelion au existat ceva tensiuni intre ei doi. Eu trebuia sa merg cu Bianca la Paris sau la Roma pentru a face cumparaturi", a declarat Vica in emisiunea lui Maruta.

"Imi pare rau ca se discuta despre divorturi la inceput de an. Nu exista o dovada clara ca ea si Cristea au fost impreuna. Pare o poveste cu un sfarsit de mult anuntat. Daca Victor are probe si decide sa divorteze, probabil ca asa o sa faca. Eu nu inteleg de ce Bianca s-a maritat cu Victor daca il dorea pe Cristea", a spus Oana Roman.

"Daca ea a facut asta, inseamna ca e ceva ciudat. E o miscare de imagine extrem de proasta", a mai spus Oana Roman.

"Cristea e dragostea vietii ei, a Biancai", a precizat Vica.

"Eu stiu cat a suferit Bianca atunci cand Victor si-a dat mesaje cu Anda Adam. Cred ca si-au platit-o unul altuia", a mai spus Vica.

Mama Biancai a facut si ea declaratii pentru "La Maruta". Daca acum o luna il vedea pe Victor ca pe barbatul ideal pentru fiica ei, acum femeia si-a schimbat radical parerea.

"Am vorbit cu Victor cam 2 ore. E o informatie confirmata de Bianca. Ei au fost la Paris impreuna. O sa aratam mai multe", a declarat si Artene.

INTERVIUL ACORDAT DE VICTOR SLAV, IN EXCLUSIVITATE, LA MARUTA

"Eu stiu atat: sotia mea a plecat de acasa de joi seara. Am banuit ca a plecat undeva in strainatate. Mi-a dat de inteles ca o sa plece cu niste prietene. Am sunat-o, nu mi-a raspuns, am vazut ca a pus pe Facebook poze cu noi. M-am linistit. Am vorbit pe WhatsUp. Am sunat-o iar, nu mi-a raspuns. Mi-am dat seama ca e cu cineva si nu poate sa raspunda", a spus Victor.

"Imi doresc o familie. Se pare ca noi doi nu putem sa avem asta. Acum vorbesc despre viitoarea fosta sotie. Eu am sa divortez", a mai spus Victor.

"E o femeie speciala, frumoasa, cu multa ambitie. Nu o sa vorbesc urat niciodata despre ea."Eu nu pot sa construiesc nimic cu acest om". Stiu mai multe, nu sunt ipocrit si nu ma ascund. Insa asa consider ca e normal. Asa am fost crescut. Sa nu dau amanunte despre viata intima", a mai spus Victor.

"O relatie are bune si rele. Relatia noastra a fost frumoasa, in mare. Am avut obstacole pe care nu am putut sa le depasim. Asa cum am spus, nu am cu cine sa construiesc", a continuat Victor.

"Am anuntat-o la telefon ca am decis sa divortez. Nu a aflat de la televizor. Nu sunt un las. Sunt hotarat. Divortez. Decizia a fost luata 100% de mine. Verigheta am dat-o jos vineri, dupa ce nu mi-a raspuns la telefon", a mai spus Victor.

"Imi pare rau ca m-am intalnit cu Cristea la Paris. Am crezut ca Victor nu o sa afle", ar fi declarat Bianca.

"Mie mi-a spus ca i-a confirmat lui Victor, dar ca nu s-a intamplat nimic intim intre ei. Ea a tot vorbit cu Cristea de sarbatori. Victor nu avea cum sa treaca asta cu vederea", a precizat si Artene.

"Nu stiu nimic. Am vorbit cu fiica mea si nu a spus nimic. Inainte de Revelion a fost acasa. Nu pot sa dau sfaturi. Ea si-a dorit o familie, numai ei doi stiu ce s-a intamplat. Sunt convinsa ca nici el nu a fost usa de biserica, adevarul e undeva la mijloc. Eu stiu ca ei se iubesc, dar uneori nu e suficient", a declarat prin telefon si mama Biancai.

"Cred ca de acum incolo Bianca o sa inceapa un atac. Cred ca o sa auzim declaratii foarte urate pe care ea o sa le faca la adresa lui Victor", a precizat Artene.

"Am simtit tensiuni intre ei cand ne ocupam de nunta. Nu a fost ceva iesit din comun. La un moment dat am crezut insa ca evenimentul o sa fie anulat. Toata lumea spunea ca e un plan", a declarat si cea care s-a ocupat de organizarea nuntii lui Victor si Biancai.

"Nu am citit presa si nu stiam nimic. Daca Bianca are nevoie de ajutor, eu o voi ajuta daca imi va cere acest lucru", a spus Catalin Botezatu despre acest scandal.

MESAJUL BIANCAI DRAGUSANU PE FACEBOOK

Dupa ce Victor Slav a anuntat ca divorteaza, Bianca a pus pe contul de Facebook o fotografie cu urmatorul mesaj: "Un prieten plange atunci cand pleci. Nu pleaca atunci cand plangi".

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
Citește și...
Poza cu care Bianca Dragusanu a incheiat definitiv toate speculatiile despre divortul de Victor Slav
Poza cu care Bianca Dragusanu a incheiat definitiv toate speculatiile despre divortul de Victor Slav

Bianca Dragusanu a vrut parca sa le demonstreze tuturor ca in casnicia ei cu Victor Slav nu sunt probleme. 

Bianca si Victor si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu. Ce a suparat-o pe noua doamna Slav
Bianca si Victor si-au unit destinele in fata lui Dumnezeu. Ce a suparat-o pe noua doamna Slav

Chiar daca a plouat cu galeata, a fost o seara de poveste pentru Victor si Bianca Slav, care de acum sunt uniti si in fata lui Dumnezeu.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”
„Acțiune ofensivă” pornită de Israel în sudul Libanului: „Trupele sunt desfăşurate în număr mare de-a lungul frontierei”

Sudul Libanului este vizat de „o acțiune ofensivă” pornită de Israel, miercuri, în paralele cu pregătirile pentru o operațiune terestră în Rafah.

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.