Vezi aici cum sa sari cu parasuta de pe acoperisul hotelului!

Ultima actualizare: 06-11-2012 23:46

Salt periculos cu parasuta in toiul noptii, chiar in centrul orasului Minneapolis. Personajul principal: un tanar pasionat de sariturile de pe cladiri inalte, care a tinut sa isi inregistreze isprava.

Salturile cu parasuta de pe cladiri sunt tot mai populare printre amatorii de senzatii tari. Sportul acesta a facut insa cel putin 124 de morti in aproape 30 de ani.

In urma cu doua luni, la doar cateva strazi distanta un alt tanar a sarit cu parasuta de pe o cladire cu 32 de etaje. Un sport periculos, care pare sa atraga tot mai multi oameni dornici de senzatii tari.

Desi sunt periculoase, aceste salturi nu sunt insa ilegale: "Daca cineva isi cumpara un apartament dragut aici si vrea sa mearga la serviciu sarind pur si simplu in parcare, cred ca poate face asta", a declarat avocatul american Brian Toder.

In schimb, patrunderea ilegala pe o proprietate sau ranirea cuiva in cadere este pedepsita de lege.

Tocmai de aceea, angajatii hotelului, ajutati de politie, incearca sa afle cum a fost posibil ca barbatul sa intre nestingherit in cladire, sa urce pana la ultimul etaj si sa sara in gol fara ca nimeni sa nu observe nimic suspect.

Citeste și...
A cazut ca... !
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO