Vestea pe care Jack White, fost component The White Stripes, a primit-o marti dimineata: "A fost gasit mort"

14-10-2014 20:42


The White Stripes

Isaiah "Ikey" Owens, claparul trupei care il insoteste pe Jack White in concerte, a incetat din viata, potrivit site-ului casei de productie Third Man Record's.

"Din respect pentru Ikey, concertele din Mexic, din cadrul turneului Jack White Tour au fost anulate", se arata pe site-ul citat mai sus.

Periodico Digital din Mexic a fost prima care a anuntat decesul muzicianului. Potrivit acestei publicatii, Owens a fost gasit mort, marti dimineata, in camera de hotel.

Se pare ca autoritatile ar fi gasit alcool si droguri in camera de hotel, insa cauza exacta a decesului nu a fost inca stabilita.

Owens se afla in turneu cu Jack White - fost component al trupei The White Stripes - din 2012. Inainte de asta, a fost, printre altele, membru in trupele The Mars Volta si Free Moral Agents.

Jack White, membru al trupei The White Stripes si castigator a 8 premii Grammy Music Awards, va concerta in premiera in Romania pe 9 noiembrie 2014, in Pavilionul Central de la Romexpo. Concertul de la Bucuresti promoveaza cel de-al doilea album lansat de Jack White, “Lazaretto”, pe 10 iunie 2014.

Albumul s-a vandut in 138.000 de copii in prima saptamana si a debutat pe primul loc in Billboard 200.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO