Uno, cel mai batran caine din lume! Are 22 de ani!


Ultimul update: Luni 30 Aprilie 2012 03:24
Data publicarii: Joi 14 Ianuarie 2010 00:00
Categorie: Stiri Mondene

Extrem de mandri de animalul lor de companie, doi americani s-au autodeclarat stapanii celui mai batran caine din lume. Uno, un cocker spaniel pe care l-au luat dintr-un adapost, a implinit recent 22 de ani.

 

Adica 110, daca ar fi sa-i transformam varsta in ani omenesti. Si a fost sarbatorit cum se cuvine!

Cei de la Guinness Book mi-au spus ca cel mai batran caine din lume a trait 21 de ani, in Sheffield, Anglia. Si le-am raspuns ca nu-i adevarat, ca cel mai in varsta caine sta langa patul meu.
Norman Steinberg
Gatit de petrecere, Uno, un cocker spaniel din California, a fost sarbatorit in familie. Nu orice caine implineste 22 de ani si ramane atat de vioi, se mandresc proprietarii.

Uno, neoficial cel mai in varsta caine din lume, a fost luat de la un adapost in 1990, iar proprietarul nu detine certificatul de "nastere", aprobat de Clubul Canin din Statele Unite, un act indispensabil cand vine vorba de astfel de titluri. Tine minte insa ca data de nastere este 1 ianuarie 1988.

Nici chiar prietenii familiei nu au reusit sa-i ghiceasca varsta, mai ales ca Uno este destul de energic: "Unii au estimat ca ar avea 7 ani, in timp ce majoritatea spun 6 ani si jumatate", a spus Norman Steinberg.

Singura "slabiciune" a patrupedului raman scarile, iar la casa cu trei etaje a proprietarilor, nu-i de mirare ca el ajunge sa fie uneori carat in brate, cand oboseste prea tare.

Cei mai frumosi pesti exotici se nasc la Acvariul din Galati!
Cel mai mic caine din lume! Lulu masoara numai 10 centimetri!
Muntenegru: S-au trezit cu un hipopotam in mlastina de la marginea satului
VIDEO PROTVPLUS.RO