Ultimele detalii pentru concertul Kraftwerk 3-D. Evenimentul este sold-out

Autor: Stirileprotv.ro
Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Joi 01 Martie 2018 16:19
Categorie: Entertainment
Kraftwerk

Legendara trupa Kraftwerk revine la Bucureşti într-un concert live excepţional, însoţit de proiecţii 3-D impresionante. Show-ul programat pentru 1 martie, la Arenele Romane este sold-out.

Accesul în zona de eveniment va fi permis începând cu ora 19:00, iar publicul este rugat să vină din timp pentru a evita aglomeraţia. Concertul este programat să înceapă în jurul orei 21:00 şi va dura aproximativ 90 de minute.

Evenimentul se desfăşoară în cort încălzit, iar spectatorii îşi vor putea lăsa hainele groase, contra cost, la garderobă amenajată la Arenele Romane.

Reguli de acces

Accesul va fi permis pe baza biletului valid, unei singure persoane, o singură dată. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata concertului, spectatorii fiind rugaţi să aibă asupra lor şi un act de identitate valid. Pentru siguranţa publicului şi bună desfăşurare a evenimentului, participanţii sunt de asemenea rugaţi să se supună controlului corporal amănunţit la cererea agentior de securitate.

În zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: băuturi şi produse alimentare cumpărate din afara perimetrului locaţiei, sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, orice alte sticle sau deodorante), sticle de plastic, cutii de băutură, conserve, artificii, bannere susţinute de beţe, spray-uri, lasere, arme, obiecte contondente, lanţuri, animale de companie, rucsacuri, bagaje voluminoase, selfie stick-uri, aparate foto profesionale sau aparate de înregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

Accesul cu copii

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului foarte puternic. Însă dacă părinţii aleg să vină însoţiţi de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziţionând bilete de acces şi pentru aceştia. Accesul în zona de concert se va face doar în baza unui bilet valid, indiferent de vârstă. Totodată, recomandăm părinţilor să le asigure copiilor căşti de protecţie. Minorii trebuie să fie însoţiţi de un adult.

Alte informaţii generale

Organizatorii recomanda spectatorilor că, odată intraţi în spaţiul de concert, să localizeze cea mai apropiată ieşire de urgenţă de sectorul în care au alocate biletele, iar apoi să se bucure de spectacol.

Biletele oferă acces doar în sectorul pentru care au fost achiziţionate.

Odată ieşiţi în zona de concert, pentru a reveni la spectacol, spectatorii vor avea nevoie un alt bilet de acces. Odată părăsită zona de concert, se pierde posibilitatea de a reintra. Accesul la concert se va putea face din nou doar în baza unui bilet valid nou, care nu a mai fost scanat la intrare.

Biletul nu poate fi înlocuit dacă este pierdut, furat sau distrus şi este valabil pentru o singură intrare.

Biletul nu poate fi transferat către o altă persoană sau revândut. Reproducerea biletelor este ilegală.

În interiorul cortului, fumatul este strict interzis, cei care nu vor respecta această regulă fiind pasibili de amendă.

Spectatorii vor avea posibilitatea de a achiziţiona produse oficiale de la punctul de merchandising. Plata se va face cu cardul sau în numerar.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a folosi fotografii şi înregistrări video cu participanţii la eveniment în scop promoţional. Spectatorii îşi cedează - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii şi înregistrări realizate în timpul concertului către organizator.

Jetoane pentru băuturi şi mâncare.

Spectatorii vor avea la dispoziţie băuturi răcoritoare, apă şi gustări. Toate băuturile vor fi servite numai la pahar. Pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în locaţie, distribuite în toate zonele de concert.

În cazul neutilizarii lor pe durata concertului, acestea vor putea fi răscumpărate în aceeaşi seară, de la casieriile din incinta, până în ora 23:00.

Pentru detalii de ultim moment, se recomandă accesarea site-ului www.emagic.ro, a paginii de Facebook Emagic.România, sau a paginii de eveniment Kraftwerk.

 

Kraftwerk Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Prima ediție a Festivalului ”Rezistența electronică”, în București. Concerte: Crowd Control, Omelette, Tourette Roulette
Prima ediție a Festivalului ”Rezistența electronică”, în București. Concerte: Crowd Control, Omelette, Tourette Roulette
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cum arată fiica unui gunoier devenită un model de succes. Copiii râdeau de ea
Cum arată fiica unui gunoier devenită un model de succes. Copiii râdeau de ea. FOTO
Ce i-a făcut Mihai Petre unei concurente, după ce au dansat împreună la Românii Au Talent
Britanicii pariază pe bebelușul lui Meghan Markle. Ce cred oamenii că va fi
Arnold Schwarzenegger, surprins de paparazzi la un salon de înfrumusețare. GALERIE FOTO
Femeia care la 32 de ani este virgină, deşi are iubit. Motivul, explicat de ea pe YouTUBE. GALERIE
Barbra Streisand îi crede pe bărbaţii care-l acuză pe Michael Jackson de abuzuri sexuale
Cum arată un model Playboy după ce implanturile de 75.000£ au desfigurat-o. FOTO
Cum arată un model Playboy după ce implanturile de 75.000£ au desfigurat-o
Emilia Clarke, pe cale să părăsească “Game of Thrones”. Ce drog a ajuns să folosească
Vedetă pop, arestată pentru că îşi filma partenerele în timp ce aveau relaţii intime
Doi pui de urs polar topesc inimile vizitatorilor de la grădina zoologică din Siberia
Cum arăta Florin înainte să se căsătorească cu vicarul gay cu 55 de ani mai în vârstă
Scandalul manelelor de la Premiile Gopo: ”Freddie e ok să cânte în maieu, dar manelistul nu”