Ultima moda in beauty: gene false care tin doua luni

Ultima actualizare: 24-10-2012 11:15

Secretul frumusetii e chiar...in ochii nostri. Cu gene lungi si dese, orice doamna va avea o privire irezistibila, spun deopotriva esteticienii si specialistii in machiaj.

Nu conteaza ca sunt false, tehnica a avansat atit de mult incat nimeni nu-si da seama. Iar impresia e chiar mai grozava, spun cele care au platit cateva sute de dolari fara sa clipeasca pentru asemenea accesorii.

Gene lungi si dese - e unul dintre putinele miracole pe care machiajul, oricat de sofisticat, inca nu le poate face. Cine vrea sa-si "completeze" podoaba primita de la natura n-are incotro si, cu rabdare, trebuie sa se lase pe mana specialistilor.

Cu o precizie demna de un chirurg, fiecare geana este lipita si curbata pentru ca rezultatul sa para cat mai natural.

O astfel de sedinta de infrumusetare dureaza o ora si jumatate; niciuna dintre cliente insa nu se plinge, mai ales ca in saloanele luxoase din Beverly Hills timpul e folosit la maximum. In timp ce le sint puse gene false, doamnelor li se face manichiura si pedichiura, ba chiar si un masaj de relaxare.

Pretul pentru o privire ca a vedetelor de la Hollywood porneste de la 300 de dolari, iar pentru gene extrem de lungi sau colorate poate ajunge la aproape 500.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO