Turneul național Smiley OMUL a început. Reacţia mamei artistului când l-a văzut pe scenă

Ultima actualizare: 30-10-2019 09:31

Cel mai lung turneu național al unui artist român - Smiley OMUL - a început marți seară. Și startul a fost dat în orașul lui natal - Pitești.

Concertul, cât o viață de om, va fi susținut în 15 orașe din țară, iar spectatorii vor fi purtați într-o călătorie emoționantă.

O emoție de spectacol - astfel și-a descris Smiley concertul pe care îl va susține în 15 orașe din țară.

Sunt mai bine de două ore de muzică live, jocuri de lumini și coregrafii - care ilustrează cele patru etape ale vieții : copilăria, adolescență, maturitatea și bătrânețea.

Smiley, pe scenă: „E foarte ciudat, când vin acasă, să zic :"mulțumim, frumos, Pitești !" Știi, e că și cum i-aș spune lui mama:" Mulțumesc, doamna Maria !" Serios, exact așa mă simt"

Startul turneului, dat în Pitești - adică locul pe care artistul îl numește acasă - a fost unul emoționant. Spectatorii au cântat toate melodiile împreună cu Smiley și l-au răsplătit cu aplauze minute în șir.

Spectator: „Minunat, a fost super ! Coregrafia, tot ce a cântat e minunat!”

Din public nu putea lipsi familia artistului.

Ioana Maria,mama lui Smiley: „A fost sublim, a fost maxim, deci aici s-a întrecut pe el. Deci proiectul asta chiar este reușit, foarte reușit. Îi știți toate melodiile, v-am văzut cântând alături de el ?! Va dați seama că da."

Reporter: „Cum a fost să-l vedeți pe nepot pe scenă?”
Elisabeta, bunica lui Smiley: „ Nemaipomenit de frumos și de bine”
Reporter: „Cu ce bunătăți îl așteptați când vine "ACASĂ" ?”
Elisabeta, bunica lui Smiley: „Cu de toate ! Cu sarmale, cu chiftele ..."

Smiley: „Am ales special să începem de la Pitești, pentru că, întotdeauna, ACASĂ ne da energia de care avem nevoi și aici ne întâlnim cu prietenii, cu vechii prieteni, cu familia, cu oameni care ne-au văzut crescând de-a lungul vremii și care ne-au și susținut de la început și a fost excepțional, adică noi ne-am simțit foarte bine."

Turneul național se va încheia pe 21 decembrie la Sala Polivalentă din București.

Smiley: „Până dată viitoare, când ne vom revedea, nu uitați să zâmbiți, să va bucurați de fiecare clipă și să sperați ! Să nu va pierdeți niciodată speranța!"

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO