Transformare uluitoare pentru Maria Sharapova. Cum arată acum frumoasa sportivă

Ultima actualizare: 12-06-2020 14:25
Maria Sharapova
Profimediaimages.ro

Maria Sharapova nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. Este una dintre cele mai îndrăgite femei din lumea tenisului și nu este de mirare că o urmăresc peste 4 milioane de oameni de Instagram.

Frumoasa sportivă le-a arătat fanilor în cea mai recentă imagine publicată pe contul de Instagram că are o nouă tunsoare, schimbare la care a apelat după perioada de auto-izolare.

S-a lăsat pe mâna stiliștilor, iar rezultatul a fost pe măsura așteptărilor: un bob lung și ondulat, o tunsoare care îi încadrează perfect trăsăturile frumoase ale feței. Selfie-ul a strâns rapid sute de mii de aprecieri din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

 

În luna februarie a acestui an, mai exact pe data de 26 februarie, frumoasa și talentata rusoaică a anunțat că se retrage din lumea tenisului, iar motivul a fost pus pe seama accidentărilor mult prea dese.

Sharapova a câștigat de-a lungul carierei sale 5 titluri de Grand Slam. Primul a fost Wimbledonul, pe care l-a obținut în 2004, pe când avea doar 17 ani, după ce a bătut-o pe Serena Williams în finală.

Viața bate vlogul - sez. 2, episodul 12: Daragiu, salvat de un cățel
 

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO