Tradatori, medicamente, crize de paranoia si ce s-a intamplat la ferma lui Michael Jackson

Ultima actualizare: 31-10-2012 21:16
Michael Jackson, Frank Cascio

Frank Cascio, prietenul si asistentul personal al lui Michael Jackson, l-a cunoscut pe artist pe vremea cand avea numai 4 ani. Cei doi s-au vazut pentru prima data la hotelul Helmsley Palace din Manhattan, unde tatal lui Frank era manager.

Acum, acesta a decis sa-l prezinte pe Michael asa cum el l-a cunoscut.

Aveam 4 ani cand l-am cunoscut. Tata era manager la acel hotel. Cand m-a vazut, mi-a zambit, si-a dat jos ochelarii de soare si mi-a strans mana. Avea 27 de ani si era in perioada in care albumul “Thriller” ajunsese cel mai bine vandut material discografic”, povesteste Frank.

“Dupa cateva saptamani, ne-am trezit cu el la usa casei noastre. Era seara, mama ma trimisese la culcare, cand dintr-o data m-am trezit cu un cimpanzeu uitandu-se la mine. Era Bubbles. Mi-am dat imediat seama ca venise Michael. Faptul ca si-a facut vreme sa ne viziteze nu putea sa insemne decat un lucru. Isi dorea sa se simta un om obisnuit, cu o familie obisnuita”, mai spune prietenul artistului.

“Cand am implinit 12 ani am mers cu familia sa-l vizitam la Neverland. Totul era parca rupt din poveste. In anul urmator am mers doar eu si fratele meu. Acolo l-am cunoscut si pe Jordy Chandler, baiatul care mai tarziu avea sa-l distruga pe Michael. Nu mi s-a parut nimic ciudat la comportamentul artistului. Era si el tot un copil. Poate ca un adult nu i-ar fi inteles atitudinea. Dar, el, prietenul meu, a fost toata viata lui un copil mare. Ne povestea cum e viata de star, dar si ca Madonna incercase sa-l seduca. Era atat de timid si asta numai din cauza fratilor sai mai mari. Michael asistase la scene cu conotatie sexuala de prea mic si de aici si inhibitiile lui atunci cand venea vorba de femei. Nu era homosexual, au existat fete in viata lui. Ii placeau femeile inalte si mai slabute”, isi aminteste Frank.

“Acuzatiile care i s-au adus, cum ca ar fi molestat mai multi copii, l-au terminat. Nu mai putea sa doarma si devenise dependent de medicamente. Din cauza acestora devenise paranoic, suspicios, credea ca angajatii isi doreau sa-l distruga. Din acest ultim punct de vedere avea dreptate. Au existat oameni din jurul lui care i-au facut rau”, continua barbatul.

Acele acuze l-au terminat fizic si psihic, dar isi dorea sa continue pentru fanii sai. De aici si dorinta de-a urca pe scena in 2009, in cadrul celor 50 de concerte pe care urma sa le sustina la Londra. Sunt sigur ca in timp ce astepta ca Murray sa-i injecteze Propofolul, Michael se gandea cat de bine si de odihnit avea sa se simta a doua zi la repetitii”, spune cu convingere prietenul artistului.

“In clipa in care am aflat ca Michael a murit, prin minte mi-au trecut toate clipele petrecute alaturi de el, ca prieten, asistent si manager personal. 20 de ani din viata mea mi-au trecut prin fata ochilor. Am fost confuz, momente din trecut au revenit in prezent, unele fericite, altele triste. Insa in toate exista o figura dominanta, Michael Jackson, prietenul meu”, concluzioneaza Frank.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO