Tom Cruise cere daune de 50 de milioane de dolari de la tabloide In Touch si Life & Style

Tom Cruise

Tom Cruise a dat in judecata tabloidele americane In Touch si Life & Style, cerand daune de 50 de milioane de dolari, dupa ce, anul trecut, a fost acuzat in aceste publicatii ca ar fi un tata iresponsabil.

Vorbind pentru prima oara despre divortul de Katie Holmes, Tom Cruise s-a aparat impotriva articolelor din presa care au lasat sa se inteleaga ca si-ar fi abandonat fiica, Suri, in varsta de sapte ani, dupa ce s-a despartit de mama acesteia, anul trecut.

"Nu am inlaturat-o pe Suri din viata mea - nici fizic, nici emotional, nici financiar sau in alte feluri (...) Chiar si atunci cand lucram in strainatate si nu puteam sa o vad pe Suri, eram (si suntem in continuare) extrem de apropiati", se arata in documentele depuse la tribunal, obtinute de site-ul tmz.com.

Ripostand fata de un articol din tabloidul In Touch, ce purta titlul "Abbandoned by Daddy/ Abandonata de tati", actorul american a spus: "Dupa cum arata numeroasele e-mailuri dintre mine si mama lui Suri din aceasta perioada, am fost o prezenta constanta in viata lui Suri. Desi sunt sigur ca fiicei mele ii este dor de mine, cand nu sunt cu ea (dupa cum si mie imi este dor), ea este un copil foarte fericit, avem o relatie minunata si conversatii telefonice pline de veselie."

Katie Holmes a anuntat, pe 28 iunie 2012, ca a depus la tribunal o cerere oficiala prin care a solicitat divortul de Tom Cruise.

Citește și
Imagini surprinse cu drona arată un sat ucrainean în ruine în timp ce localnicii fug din calea rușilor VIDEO

Actorul a fost, potrivit apropiatilor sai, luat prin surprindere de initiativa sotiei sale.

Un acord financiar a fost incheiat de cei doi fosti parteneri de viata la mai putin de doua saptamani dupa aceea. Mariajul lor s-a incheiat oficial la sfarsitul lunii august 2012, in urma divortului actrita primind o pensie alimentara de 400.000 de dolari pe an.

Potrivit presei americane, Tom Cruise si Katie Holmes au ramas in relatii amicale si continua sa comunice unul cu celalalt, de dragul fiicei lor, Suri, care locuieste cu mama ei la New York.

Katie Holmes a obtinut custodia principala asupra micutei Suri, iar Tom Cruise beneficiaza de un drept de vizita substantial. Tom Cruise, in varsta de 51 de ani, este unul dintre cei mai cunoscuti actori de film de la Hollywood.

Pe langa hiturile de box-office, precum cele din seria "Misiune: Imposibila", Cruise are in palmares si filme indreptate spre cinematograful de arta: "Magnolia" (1999), "Cu ochii larg inchisi/ Eyes Wide Shut", ultimul film al lui Stanley Kubrick (1999), si "Deschide ochii/ Vanilla Sky" (2001).

Articol recomandat de sport.ro
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Nebunia sezonului în Liga 1: "Renunț la toți banii și dau ture în chiloți dacă salvez echipa!"
Citește și...
"Este de nerecunoscut". Cum arata acum iubita blonda a lui Tom Cruise din filmul Top Gun

La 56 de ani, Kelly McGillis vrea sa se relanseze in actorie, dupa o pauza de mai bine de 10 ani, in care nu a mai avut nimic de-a face cu industria.

Recomandări
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului
Ultima zi a Săptămânii Patimilor. La miezul nopții, oamenii au primit Sfânta Lumină, ca simbol al Învierii Mântuitorului

Pentru creștinii ortodocși și greco-catolici, este ultima zi a Săptămânii Patimilor. Potrivit Noului Testament în Sâmbăta Mare trupul Fiului lui Dumnezeu răstignit pe cruce a fost coborât în mormânt.

Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video
Rușii și-ar fi bombardat singuri un oraș. Cinci oameni au fost răniți | Video

O explozie a rănit cinci persoane în orașul rus Belgorod, spune guvernatorul acestuia.

A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival
A plouat cu dosare pentru droguri, pe litoral. Unde își ascundea marfa un traficant la festival

Pe litoral a plouat cu dosare penale. Poliţiştii au prins cu droguri mai mulţi turişti, în special străini, veniţi în România la festivalurile și petrecerile organizate la mare.