Ti-ai petrece noaptea nuntii intr-un pat de gheata?

Ultima actualizare: 29-09-2012 13:28

Exista temerari care se incumeta sa petreaca o noapte in iatacuri inghetate, pe blanuri de ren. Insa adevarata afacere a unui hotel facut numai din gheata s-a dovedit cea a nuntilor. Unde, evident, pana si verighetele sunt tot din gheata.


Poftiti in castelul inghetat, sa va incalziti cu o bautura traditionala. Asa suna oferta unui hotel din Finlanda, construit integral din gheata.

Daca va incumetati sa treceti pragul de gheata, va puteti casatori in capela incalzita doar de lumanarile firave din candelabre.

Proprietarii au invatat si s-au ambitionat ca, de la an la an, sa ridice un castel mai mare si mai frumos decat precedentul. Iar clientii nu s-au lasat asteptati. Acum nu vin doar din Finlanda, ci din toata lumea.

Ceea ce nu stiu multi dintre clienti este ca superbul castel e construit din apa de mare inghetata si taiata in blocuri, mentinute la - 8 grade celsius. Asta pentru ca zapada obisnuita nu ar rezista la variatiile de temperatura, iar constructia s-ar prabusi ca un castel din carti de joc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO