VOCEA ROMANIEI. Teodor Manciulea si Bernard Lazar, duel pe piesa "Baby" a lui Justin Bieber

×
Codul embed a fost copiat

Cei doi concurenti din echipa Loredanei, Teodor Manciulea si Bernard Lazar, s-au duelat in ringul de la Vocea Romaniei pe piesa lui Justin Bieber, "Baby".

Loredana Groza a decis sa mearga mai departe alaturi de Teo.

Vezi mai jos povestile celor doi concurenti:

TEODOR MANCIULEA

"Prima mea amintire este bineinteles legata de muzica. Nu-mi amintesc decat cum stateam relaxat pe canapeaua din sufragerie si ascultam Celine Dion si Whitney Houston in continuu. Asta se intampla pe la 2-3 ani. Am inceput apoi sa reproduc ceea ce ascultam, asa cum puteam, parintii mei observand ca am ureche muzicala.

Citește și
Dragos Cristiu
Vocea Romaniei. Dragos Cristiu, concurentul care "a facut dragoste cu piesa", l-a ales pe Smiley
„Decizia a fost deja luată”. Care e planul lui Putin de a ataca NATO, potrivit oficialilor militari și experți europeni din domeniul apărării

Cartierul meu a fost urmatorul loc unde mi-am manifestat placerea de a canta. La cinci ani, parintii m-au dat la lectii de pian. Am lucrat cateva luni in care faceam progrese, dar apoi m-am lasat dintr-un motiv copilaresc care ma face si acum sa regret ca nu am continuat. La sase ani, in grupa pregatitoare, ascultam foarte mult Nicola.

La gradinita ii cantam piesele si deranjam orele doamnei educatoare, care ma intelegea si ma punea apoi sa cant in fata clasei. Pana atunci, parintii mei ma incurajau sa incep sa cant mai serios. In clasa intai, doamna invatatoare a remarcat ca am talent si m-a incurajat sa particip la concursul “Vedetele Copilariei” din orasul meu. Acolo am cantat pentru prima data in fata unui public. Am luat premiul I, fapt incurajator pentru mine. Am cantat pana in clasa a patra cu fiecare ocazie care se ivea.

In clasa a patra, la concursul dintre scoli am cantat, la dorinta mamei mele, melodia “Copil Hoinar” de la Sorina Moldvai care era peste puterile mele de la acea vreme. Am fost foarte dezamagit de interpretare si am decis ca muzica nu este pentru mine. Clasa a cincea a fost lipsita de muzica, dar m-am apucat de dansuri sportive, compensand dorinta de a avea un hobby serios. In vacanta de vara, cautam pe internet interpretari ale fostilor concurenti de la emisiunea Megastar de pa Prima TV. Acolo am remarcat o melodie, “Breakaway” de la Kelly Clarkson, care mi-a placut enorm. Cautand mai multe clipuri cu Kelly Clarkson si vazand atmosfera de care este inconjurat un cantaret, am decis sa ma reapuc de muzica, de data aceasta cu o dorinta mult mai arzatoare. La scurt timp, am patit necazul de a intra in schimbare de voce, fara sa mai pot canta asa cum imi doream.

Faptul ca nu m-am lasat si ca am continuat sa cant, mi-a demonstrat mie si celor din jur ca muzica avea sa fie drumul pe care vroiam sa il parcurg. La treisprezece ani am inceput sa iau lectii de canto renuntand la dansuri sportive, lectiile avand loc la Ploiesti cu domnul Viorel Gavrila. Rezultatele nu au intarziat sa apara incepand sa iau premii la diverse festivaluri. Acum mi-am schimbat gusturile si stilul de a canta. Ascult foarte mult Mariah Carey, Boyz II Men, muzica americana in general, iar... de pe plaiurile noastre imi place foarte mult Loredana Groza, Silvia Dumitrescu, Gabriel Cotabita si Laura Stoica. Pasul cel mare pe care vreau sa il fac acum este chiar Vocea Romaniei, unde vreau sa ajung cat mai departe. Ma bucur foarte mult ca exista Vocea Romaniei si oameni dornici sa ajute tinerii talentati sa se afirme!

Vocea Romaniei inseamna o revolutie. Intotdeauna, Media Pro a avut de prezentat ALTCEVA in comparatie cu ce se difuzeaza pe alte posturi. A fost decizia mea sa vin aici, bineinteles, influentat de editia anterioara care mi s-a parut senzationala. Dupa parerea mea, rolul antrenorului cu care voi lucra ar trebui sa fie acela de a lucra piesele cu mine, de a-mi da sfaturi cat mai folositoare, fara sa imi schimbe stilul de a canta, ci doar sa imbunatateasca miscarea scenica, atitudinea etc."

BERNARD LAZAR

"La varsta de 7 ani , tatal meu a fost nevoit sa plece in Israel sa munceasca din motive financiare. Acest sacrificiu facut de el ne-a facut pe mine si pe sora-mea (Ana - Maria Lazar) sa suferim foarte mult datorita lipsei lui. 

Auzind aceasta, tata i-a propus mamei sa ne inscrie la Palatul Copiilor Iasi in cercul de muzica vocala si cor al doamnei profesor Anca Apetroaiei unde am fost selectati in corul "Luceafarul". Dupa putin timp , am avut si primele spectacole cu corul unele fiind chiar televizate. Dupa 2 ani , vazandu-i pe ceilalti copii din cor cantand individual , m-am hotarat sa incerc si eu. Dupa cateva saptamani de pregatire am decis sa inregistrez piesele "Descoperire" si "Magicianul" intr-un studio de imprimari.

Observand toate programele de inregistrari si aparatura performanta mi-am format o pasiune si pentru acestea. Dupa ce am patruns cu adevarat in muzica vocala am inceput sa fac din ce in ce mai multe piese participand la spectacole si concursuri locale. La varsta de 11 ani , profesoara de canto m-a indrumat sa ma inscriu la Colegiul National de Arta "Octav Bancila" unde am fost selectat la instrmentul viola. In timp, am invatat sa cant si la acest instrument , facand un progres uimitor in doar doi ani .

Totodata , am hotarat sa-mi indeplinesc si al III-lea vis , acela de a compune muzica cu un program de creat muzica profesional. Dupa ce am invatat sa lucrez aproape foarte bine in acest program mi-am cumparat un microfon de inregistrari si m-am apucat sa invat sa imprim vocea pe negativ. Astfel , la varsta de 13 ani, mi-am compus prima mea piesa de club "Away from you" cantata de sora mea in limba engleza textul fiind compus de un prieten foarte bun. Pe la 15 ani (anul trecut), dupa ce m-am mai perfectionat in programele de muzica am decis sa realizam impreuna cu sora mea un CD cu colinde de craciun. Acest proiect s-a prezentat cu succes avand in vedere ca inregistrarile pieselor si instrumentalul erau concepute de mine.

Pentru mine muzica inseamna relaxare. De multe ori cand sunt trist sau nervos, muzica reuseste sa ma calmeze si ma face sa-mi regasesc linistea. Prin muzica imi pot exprima cel mai usor sentimentele facandu-i pe cei ce ma asculta sa traiasca alaturi de mine emotiile pe care le simt in acel moment. Pe viitor , mi-as dori sa ajung un cunoscut cantaret de muzica usoara si un compozitor foarte bun."

Articol recomandat de sport.ro
Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea
Caz de Dosarele X. Superba italiancă a dispărut și nimeni nu mai știe de ea
Citește și...
Vocea Romaniei. AZI, la 20:15, incep confruntarile. Vedete care s-au alaturat celor patru antrenori
Vocea Romaniei. AZI, la 20:15, incep confruntarile. Vedete care s-au alaturat celor patru antrenori

CLICK AICI PENTRU LIVE! ASTAZI, 6 noiembrie, de la ora 20:15, ProTV difuzeaza prima editie a “Confruntarilor” de la “Vocea Romaniei”.

Vocea Romaniei. Dragos Cristiu, concurentul care
Vocea Romaniei. Dragos Cristiu, concurentul care "a facut dragoste cu piesa", l-a ales pe Smiley

Dragos Cristiu, de 24 de ani, s-a indragostit de muzica la 13 ani, cand mama l-a dus la biserica si a ascultat un cor.

Vocea Romaniei. Concurentii care au promovat in urmatoarea etapa. VIDEO cu cele mai bune momente
Vocea Romaniei. Concurentii care au promovat in urmatoarea etapa. VIDEO cu cele mai bune momente

Vocea Romaniei, ultima editie a “Auditiilor pe nevazute” poate fi urmarita integral pe voyo.ro. Cele mai bune prestatii si momentele cheie ale emisiunii le vedeti www.stirileprotv.ro.

Recomandări
EU YES LA VOT. Cum a ajuns un spital din Buzău, propus spre desființare, etalon în tratamentul pacienţilor cu boli cronice
EU YES LA VOT. Cum a ajuns un spital din Buzău, propus spre desființare, etalon în tratamentul pacienţilor cu boli cronice

În România există un deficit uriaș privind serviciile de recuperare. Astfel de unități sunt închise din cauza incompetenței autorităților, iar în unele județe nu există.

A început, oficial, campania electorală. Politicienii au voie să se promoveze doar prin afișe și pliante
A început, oficial, campania electorală. Politicienii au voie să se promoveze doar prin afișe și pliante

De vineri, timp de 30 de zile politicienii sunt în campanie electorală. Autoritatea care supraveghează desfășurarea alegerilor le-a interzis să mai organizeze spectacole, bâlciuri, focuri de artificii ori să le ofere alegătorilor orice fel de cadouri.

Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete. Au fost cumpărate de la americani
Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete. Au fost cumpărate de la americani

Avioanele de luptă F16 ale României vor fi înarmate cu cele mai avansate tipuri de rachete cumparate de la americani.