"Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Ce surpriza au avut vedetele de Dragobete in tabara din jungla africana

Ultima actualizare: 28-02-2015 07:13

La reality show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" a venit marti seara nu un nou candidat - surpriză, ci doctorul.

Mai intai a fost o farsa pusa la cale de Jugaru, dar apoi Luminita s-a simtit rau cu adevarat, iar medicii au venit si i-au acordat ingrijiri.

Antrenoarea de fitness n-a parasit competitia, gasind puterea sa mai reziste, asa cum au facut-o si Dorian si Vladimir, la provocarea junglei.

Iar miercuri, la urmatoarea proba in salbaticie, va participa tot Dorian, insa de data aceasata va avea o partenera: pe Ruby.

Mai sa se incinga o petrecere cand vedetele au primit ingredientele. Andreea si Mihai au fost desemnati chefii cinei.

Dupa 9 zile in jungla, Luminita, care este vegetariana, a cedat. Insa n-a strigat "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", ci doar ca are nevoie de un medic.

Apoi Dorian si Vladimir s-au aventurat in salbaticie, dupa ce au fost votati de telespectatori sa ia parte la o noua provocare. 4 stele au reusit sa castige baietii. In timp ce se intorceau in tabara, colegii lor erau in lacrimi. Le-au scris celor dragi, care ii asteapta acasa.

Cand s-au asezat la masa, toti au avut parte de o surpriza delicioasa! De Dragobete, ei au primit un tort.

In urmatoarea zi, Andreea si Mihai au plecat dupa comoara din cufar. Ca sa o deschida, aveau de facut niste calcule, inscriptionate pe pietrele pe care le aveau de adunat.

In cufar - surpriza! Nu era mancare, asa cum se asteptau toti, ci apa plata si minerala.

Si pentru ca sarbatoarea romaneasca a iubirii le-a gasit pe celebritati in jungla, ele au fost rasplatite cu o petrecere! Pentru care fetele au primit si produse de machiaj.

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie.

Dorian si Ruby au fost votati sa participe miercuri la proba junglei "Macarale, rad in soare".

Miercuri seara, de la 20.30, aventura continua la PRO TV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO