Sotia lui Bruce Willis i-a interzis acestuia sa mai execute cascadorii

Ultima actualizare: 08-08-2013 06:48
Bruce Willis

Actorului american Bruce Willis i-a fost interzis sa mai execute cascadorii, sotia lui, Emma Heming, temandu-se ca acesta s-ar putea rani la viitoarele filmari.

Starul francizei cinematografice de succes "Greu de ucis/ The Die Hard", in varsta de 58 de ani, a decis, fara prea mare tragere de inima, sa treaca in planul secund in timpul unor filmari si sa ii lase pe cascadorii profesionisti sa realizeze scenele, doar pentru a-i face pe plac partenerei sale.

"L-am lasat pe cascador sa preia filmarile. Nu prea mai fac multe cascadorii. As face cascadoriile daca as putea, dar nu mai am voie niciodata. (...) Nu m-ar deranja sa ma lovesc, mereu ma lovesc in timpul cascadoriilor, dar voi fi certat de sotia mea daca mai fac astfel de lucruri", a declarat Bruce Willis.

Bruce Willis a devenit celebru in 1985, odata cu aparitia in serialul de televiziune castigator al unui premiu Emmy "Maddie si David".

Apoi, el s-a impus la Hollywood cu roluri in filme de actiune, precum celebra serie "Greu de ucis", "Ultimul samaritean", "Pulp Fiction" si "Sacalul".

Actorul american a putut fi vazut, de curand, in filmul de actiune "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", de Sylvester Stallone.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO