Sofia Vergara, Heidi Klum si Nicole Kidman, rochiile perfecte pentru o gala perfecta. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 28-09-2012 21:24
Emmy

Gala premiilor Emmy de la Los Angeles a fost un eveniment la care legea a fost facuta de culoarea albastra, la capitolul rochii de seara.

De departe cele mai spectaculoase aparitii au revenit actritelor Sofia Vergara, Heidi Klum si Nicole Kidman.

Trei actrite cu look, personalitate si atitudine diferita, insa un lucru in comun, si anume eleganta de a se prezenta la cele mai importante evenimente mondene.

Sofia Vergara nu mai e de multa vreme o tinerica, insa oricand ar putea concura cu una de 20 de ani. A demonstrat-o si la premiile Emmy, unde a purtat o rochie frumos croita pe formele ei deja celebre. Atat actorii prezenti in sala, cat si domnii aflati in fata televizoarelor nu si-au putut lua ochii de la ea.

Proaspat separata de sot, Heidi Klum a stralucit pur si simplu pe covorul rosu. Frumoasa blonda a optat pentru o rochie care sa-i socata in evidenta ce are ea cel mai frumos, adica picioarele.

Criticii de moda au fost cu toti de acord ca modelul continua sa atraga toate privirile si ca stie sa-si aleaga tinuta perfecta pentru un eveniment perfect.

Nici Nicole Kidman nu a fost mai prejos. Desi rochia ei a fost ceva mai decenta decat a celorlalte doua doamne, actrita a afisat o atitudine provocatoare, care i-a innebunit pe colegii de breasla.

Specialistii in moda au remarcat un lucru important: toate prezentele feminine bifate la categoria bine imbracate au optat pentru culoarea albastra. Si bine au facut, sunt de parere criticii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO