Slash & Myles Kennedy, concert exploziv la Bucuresti. Doua ore de rock, energie si extaz. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 03-07-2015 06:58
Slash - Teodora Maftei

Rockerii din Romania au avut parte de un week-end de neuitat. Dupa show-ul trupei Toto, de sambata seara, a urmat concertul celor de Godsmack, urmat de show-ul Slash.

FOTO: Teodora Maftei / Stirile ProTV

“Bucharest, tonight is the night! Slash ft. Myles Kennedy and The Conspirators Army are gonna make a hell of a show!”. Aceasta a fost promisiunea lui Slash inainte de intalnirea cu romanii. Si s-a tinut de promisiune. Este greu sa gasesti cuvintele potrivite pentru un spectacol atat de special, unul din cele mai intense concerte rock.

Revenit in tara noastra dupa concertul din 2013 de la Sala Palatului, Slash le-a oferit celor aproape 4000 de rockeri un show exploziv, in care piesele de pe vremea trupei Guns N’Roses s-au combinat subtil cu melodiile de pe albumele sale, “Apocalyptic Love” (2012) si “World On Fire” (2014).

Alaturi de Myles Kennedy & The Conspirators, celebrul chitarist american a fost punctual la intalnirea cu fanii prezenti la Arenele Romane (printre romani fiind si multi rockeri veniti din strainatate). Au urmat doua ore de rock adevarat si extaz, dus la extreme, care s-au transformat in clipe de neuitat pentru cei care au trait la maxim fiecare clipa, fiecare refren, fiecare piesa, fiecare riff si solo.

De la “Sweet Child O’Mine” si “Welcome To The Jungle”, la “Anastasia” si “Bent To Fly”, de la “You Could Be Mine” la “World On Fire”, vocea si charisma lui Myles Kennedy, in mare forma, s-au mixat de minune, ca intr-o relatie ideala, cu energia membrilor din trupa The Conspirators Army (Todd Kerns – bass si voce, Brent Fitz – tobe, Frank Sidoris – chitara), facandu-i pe cei prezenti la concert sa se bucure la maxim de show.

In timp ce Myles Kenedy le-a multumit romanilor pe limba lor ca au venit la concert si a dialogat fanii pe durata concertului, Slash a lasat chitara sa vorbeasca in locul lui. Si a facut in modul lui unic si elegant, facandu-i pe fani sa simta cu adevarat ca lumea "este in flacari", dupa cum spune si albumul sau din 2014 (“World On Fire”).

Tot Slash a avut si ultimul cuvant, dupa ce “Paradise City” a incheiat un concert care pentru multi a fost un vis devenit realitate, multumindu-le fanilor pentru bucuria pe care i-au transmis-o. “Bucharest, Romania was fucking incredible tonight. So much damn energy! It was awesome!! Multumesc! Te vad din nou in curand J”, a scris apoi pe pagina sa de Facebook, dupa concertul de la Arenele Romane din Bucuresti, in deschiderea caruia au cantat romanii de la RoadKillSoda si trupa britanica de rock Raven Eye.

De altfel, romanii de la RoadKillSoda au fost laudati si de Myles Kennedy, care a spus ca este "una dintre cele mai inovatoare trupe pe care le-a auzit recent".

@CristianMatei

Mai multe fotografii de la concertul SLASH in Bucuresti pe pagina de Facebook ProTV News.

 

FOTO: Teodora Maftei (T.o Photography) Mai multe informatii gasiti aici -> http://bit.ly/1HrWqFt

Posted by ProTV News on Tuesday, June 30, 2015
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO