Schimbarea spectaculoasă a unui make-up artist transexual. GALERIE FOTO

10-04-2019 12:41


Schimbarea spectaculoasă a unui make-up artist transexual - 7

Brandon Aluan, un tânăr de 20 de ani care a început procedura de schimbare de sex în decembroe 2018, a devenit vedetă pe rețelele de socializare, datorită transformărilor pe care le face cu ajutorul machiajului.

Brana Aluan și-a început cariera de make-up artist în urmă cu patru ani. După ce a dezvăluit că vrea să își facă operație de schimbare de sex, mulți dintre cei care o urmăreau pe Instagram au mărturisit că nu au realizat că nu era femeie, scrie Story Trender.

Deschideți galeria foto pentru a vedea transformarea miraculoasă.

„Întotdeauna am fost o persoană la modă și mi-a plăcut să mă exprim prin intermediul machiajului și să experimentez în afara normelor de gen. Familia și prietenii n-au fost surprinși să afle că mă identific drept femeie și că vreau să recurg la o operație de schimbare de sex. Când eram la școală, îmi conturam sprâncenele cu creionul. Am început să lucrez ca make-up artist în urmă cu patru ani. De câte ori mă machiam, simțeam că sunt transportată într-o altă lume, în care sunt femeie și totul este așa cum ar trebui să fie”, a mărturisit Brana.

Brana are peste 80.000 de urmăritori pe Instagram. 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO