Presedintele Barack Obama danseaza cu Thalia!

Ultima actualizare: 13-05-2012 06:00
Sarbatoare latino la Casa Alba! Presedintele Obama...
Sarbatoare latino la Casa Alba! Presedintele Obama...

Luni, 13 octombrie, la Casa Alba a fost mare sarbatoare, si nu una oarecare, ci o celebrare a muzicii hispanice!

Printre invitatii familiei prezidentiale s-au numarat si nume cunoscute ale muzicii latino: Gloria Estefan, Thalia, Jennifer Lopez, Marc Anthony, Eva Longoria, Los Lobos, Sheila E, George Lopez, Jose Feliciano si trupa Aventura.

"Muzica latino este greu de definit din cauza stilurilor pe care le cuprinde, de la salsa cubaneza, la dansul mexican si pana la reggaeton. Cu toate astea, muzica latino vorbeste o limba pe intelesul tuturor, este o muzica ce ne vorbeste despre dragoste si speranta, durere si tristete, prietenie si iubire. Este o muzica ce reuseste sa ne atinga sufletul", a precizat presedintele Barack Obama in discursul de deschidere.

Surpriza spectacolului a fost momentul in care frumoasa Thalia, in timp ce interpreta melodia „Amor a la Mexicana”, l-a invitat pe Obama la dans, bineinteles cu permisiunea Primei Doamne.

Presedintele a acceptat bucuros invitatia, dansand pentru cateva secunde cu artista! Din video-ul alaturat vedem ca Obama se priceape si la dansurile latino.

La finalul spectacolului intreaga familie prezidentiala a urcat pe scena alaturi de restul artistilor.

Evenimentul face parte dintr-o serie de spectacole organizate de Prima Doamna, Michelle Obama, pentru celebrarea mai multor stiluri muzicale: latino, clasica, jazz si country.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO