Salvador Sobral, câștigătorul Eurovision 2017, primul clip după transplant

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Salvador Sobral

Cântăreţul portughez Salvador Sobral, câştigătorul ediţiei din 2017 a concursului Eurovision, beneficiar al unui transplant de cord pe 9 decembrie, a publicat pe Facebook un videoclip care îl prezintă în timp ce cântă la pian.

Clipul muzicianului, în vârstă de 28 de ani, este însoţit de un mesaj redactat în limbile portugheză şi engleză: "Salvador a lipsit o perioadă pentru a putea să vă ofere muzică şi cântă pentru voi piesa 'Landslide' din repertoriul trupei Fleetwood Mac. Bună dimineaţa, oameni!".

Data şi locul în care a fost înregistrat acel conţinut video nu sunt cunoscute, însă artistul lasă impresia că s-a recuperat foarte bine după operaţie şi că are o stare de sănătate bună.

Acest videoclip de pe Facebook, publicat marţi, reprezintă prima interpretare artistică susţinută de Salvador Sobral după concertul de pe 8 septembrie, la Estoril.

Videoclipul oferă speranţe admiratorilor artistului, care speră că Sobral va putea să urce pe scenă şi să cânte în primăvara acestui an, pe 12 mai, când ţara lui natală, Portugalia, va găzdui finala concursului Eurovision 2018.

Salvador Sobral, fost student la psihologie, a câştigat ediţia de anul trecut a concursului Eurovision cu melodia "Amar Pelos Dois", un cântec cu influenţe jazz, care a obţinut 758 de puncte, după ce a câştigat atât votul juriului, cât şi votul publicului european.

Cântăreţul suferea de o afecţiune cardiacă încă din copilărie. El a beneficiat de un transplant de cord pe 9 decembrie şi a fost externat la jumătatea lunii ianuarie.

Potrivit unei declaraţii oficiale a cântăreţului, operaţia şi perioada de recuperare s-au derulat "fără complicaţii".

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO