S-a fotografiat in fiecare zi timp de 12 ani! VIDEO

Ultima actualizare: 09-08-2012 16:00

Totul a pornit de la o disputa cu fosta iubita, in 1998. Cand Jonathan Kellen si-a cheltuit ultimii bani pe o camera foto profesionala, prietena lui l-a intrebat ironic daca are de gand sa o foloseasca in fiecare zi.

Raspunsul lui Jonathan Kellen a fost “Da!”. Iar barbatul s-a tinut de cuvant. Asa ca, zi dupa zi, si-a facut o fotografie portret a fetei.

Newyorkezul a ratat doar cateva zile, cat a fost plecat intr-o expeditie in Antarctica si nu a luat aparatul foto cu el. Acum acum are o colectie impresionanta de 3.931 de fotografii.

In primele poze este inca student, cu parul ciufulit si ochelari. Cu trecerea timpului, si-a schimbat tunsoarea de mai multe ori, a renuntat la ochelari in favoare lentilelor de contact si a trecut de la ras proaspat, la barba deasa.

Dupa ce a facut un montaj al fotografiilor si l-a postat pe YouTube, fata lui Jonathan este una dintre cele mai cunoscute de pe site-ul de video sharing. Montajul are, in acest moment, aproape 1.600.000 de vizualizari.

Acum in varsta de 34 de ani, barbatul este casatorit cu Keetra Dean Dixon, fotograf de profesie, si spune ca are de gand sa isi faca o fotografie zilnica pentru tot restul vietii.

Mentionam ca in montajul de pe YouTube, Jonathan Kellen a folosit poze din perioada 1998-2006, insa acesta continua sa se fotografieze in fiecare zi!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO