Robert De Niro: "Zilele mele ca actor principal au trecut. Asa este viata"

Ultima actualizare: 07-01-2014 06:58
Robert De Niro

Actorul american Robert De Niro este convins ca a trecut timpul in care putea juca roluri principale, dar este fericit sa poata interpreta personaje secundare, astfel incat continua sa-si faca meseria, informeaza contactmusic.com.

Robert De Niro si veteranii sai colegi pe marele ecran Morgan Freeman si Michael Douglas au aparut impreuna in noua comedie "Burlaci intarziati/ Last Vegas". Filmul prezinta povestea unor prieteni in varsta ce viziteaza "orasul pacatelor", asa cum este supranumit Las Vegas - cel mai mare din statul Nevada al Statelor Unite ale Americii.

Actorul in varsta de 70 de ani recunoaste ca se intampla foarte rar sa mai primeasca un rol important la varsta lui.

"Asa este viata. Nu mai putem juca unele roluri. Interpretam roluri de tata, de bunic sau strabunic si acestea pot fi scrise intr-un mod amuzant, deci este bine", a declarat actorul pentru publicatia britanica Metro.

De asemenea, Robert De Niro a declarat ca nu mai poate interpreta roluri principale in filme romantice. "Acele zile s-au dus", a spus actorul.

Actorul, regizorul si producatorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentati si mai influenti cineasti din toate timpurile. Dublu castigator al premiului Oscar, pentru rolurile din "Nasul: Partea II" (1975) si "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a facut multe alte roluri memorabile, mai ales in regia lui Martin Scorsese, in filme precum "Soferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Baieti buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) si "Casino" (1995).

El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival International de Film Tribeca de la New York, infiintat in 2002.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO