Regina falimentara din GOT. Mai avea doar 5 dolari in cont, iar acum s-a mutat intr-o casa la jumatate din pretul celei vechi

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07
Cersei Lannister

E una dintre cele mai cunoscute vedete ale momentului, dar in realitate traieste o mica "apocalipsa" financiara.

Lena Headey este in acest moment in probabil cel mai bun moment al carierei sale. Actrita joaca rolul lui Cersei Lannister in serialul-fenomen Game of Thrones.

Divortul prin care a trecut insa a ruinat-o financiar, astfel incat la finalul anului trecut, actrita de origine britanica spunea ca mai are doar 5 dolari in cont.

Citeste si: Game of Thrones a stabilit un nou record de piraterie online. CEO-ul Time Warner: "Pentru noi, e mai important decat un Emmy"

Un nou sezon de succes pare a fi contribuit la revenirea financiara a vedetei care a anuntat ca si-a cumparat o casa noua, in valoare de 790.000 de dolari in California.

Singura problema e ca noua casa a actritei Lena Headey e departe de zona selecta in care locuia inainte, e de doua ori mai ieftina si acopera doar 2 treimi din vechea suprafata.

Noua ei casa are 3 dormitoare si 3 bai si a fost detinuta timp de 60 de ani de aceeasi familie.

Chiar daca problemele pentru Lena Headey par a fi de domeniul trecutului, vedeta depinde in mod evident de onorariul incasat de la HBO pentru Game of Thrones, ceea ce inseamna ca va trebui sa se roage ca personajul ei sa nu fie ucis in urmatoarele carti ce vor fi publicate de George R. R. Martin.

FOTO cu noua casa

FOTO cu vechea casa

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO