Reacția lui Dani Mocanu, după dosarul penal deschis de Poliție: „Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți”

Ultima actualizare: 23-11-2020 17:45

Interpretul de manele Dani Mocanu a reacționat public după ce Poliția Română a comunicat oficial duminică deschiderea unui dosar penal pentru supunere unui animal la cruzimi.

Dani Mocanu a scris un mesaj acid pe pagina lui de Facebook, îndemnând autoritățile să se preocupe de probleme mai importante decât de leul care apare în videoclipul său.

„Sunt atâtea probleme cu adevărat grave în țara noastră si vă dau și câteva exemple:
Sunt familii întregi care mor de foame în casă, sunt bătrâni care nu le ajung pensiile, sunt copii care nu le ajung alocațiile, sunt oameni care n-au un acoperiș asupra capului, trăim într-o țară în care avem mai multe biserici decât spitale. Mai nou acum ne-ați închis în casă și ați stopat toate fabricile rămânând țara fără locuri de muncă. Nu se ocupă nimeni de aceste probleme cu adevărat importante și v-ați găsit acum să vă interesați de leul din videoclipul meu”
a scris Dani Mocanu.

Manelistul a adăugat apoi că leul său este bine întreținut. „Vă asigur că leul trăiește mai bine decât voi toți și are tot ceea ce și-ar putea dori un animal și este perfect sănătos din toate punctele de vedere.”

Dani Mocanu a transmis mesajul și printr-o înregistrare video, adresându-se criticilor săi: „Bă, care dintre voi aveți lei acasă, de cunoașteți voi comportamentul unui leu (...), știți cum trebuie să controlezi un leu, să puteți arunca voi cu piatra că am chinuit leul?".

Interpretul de manele Dani Mocanu este vizat de un nou dosar penal întocmit de polițiști, după ce a apărut într-un videoclip cu un leu. Animalele sălbatice sunt interzise la deținere în România.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi efectuează cercetări privind infracțiunile de rele tratamente şi cruzimi împotriva animalelor, după ce în spaţiul public a apărut un videoclip cu un animal exotic, se arată într-un comunicat al IPJ Argeș, preluat de Agerpres.

 

Polițiștii vor să stabilească condiţiile de deţinere a animalului ce apare în materialul filmat. Din imagini rezultă că animalul este rănit.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO