Raluca Arvat este insarcinata. "Sunt foarte fericita si ma bucur de fiecare secunda din aceasta experienta uluitoare"

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54
Raluca Arvat - Tom degetel

Raluca Arvat, carismatica prezentatoare a Stirilor PRO TV din sport, vine cu vesti minunate in pragul Sarbatorilor! Raluca este insarcinata in 6 luni si se pregateste sa devina mama unui baietel anul viitor, inainte de Paste.

"Sunt foarte fericita, ma simt bine si ma bucur de fiecare secunda din aceasta experienta uluitoare, pe care imi doream sa o traiesc", spune Raluca. Plina de energie, isi doreste sa ramana la pupitrul Stirilor PRO TV din Sport pana in primavara, mai ales ca baietelul pare ca se simte bine in redactie, printre pasionatii de sport. "Imi place sa cred ca ii place deja sportul, pentru ca este foarte cuminte in timpul jurnalului. Chiar ma amuzam zilele trecute cu iubitul meu, Bogdan, ca suntem norocosi ca vom avea baietel, pentru ca n-o sa ne “fure” nimeni telecomanda cand ne uitam la meciuri de fotbal sau handbal" - glumeste vedeta Pro Tv.

Raluca Arvat prezinta Stirile din sport de la PRO TV de 14 ani, fiind prima femeie din Romaia care a prezentat stiri din sport la o televiziune comerciala. De-a lungul timpului, Raluca a fost votata de telespectatori si a luat nenumarate premii pentru cea mai buna prezentatoare de stiri sportive din Romania.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO