Publicul a trimis-o acasa. Elena Merisoreanu este prima femeie care paraseste competitia "Sunt celebru, scoate-ma de aici"

Ultima actualizare: 04-03-2015 07:01

Elena Merisoareanu este prima femeie care paraseste competitia "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". Nu ea a strigat dupa ajutor, ci publicul a trimis-o acasa, dupa ce i-a acordat prea putine voturi.

Una peste alta, decizia a bucurat-o pe concurenta, care a recunoscut ca n-ar mai fi rezistat mult in jungla. Astfel, in competitie randurile se subtiaza incetul cu incetul: in tabara au mai ramas trei barbati si 6 femei!

Pe o ploaie torentiala, concurentii au uitat de micile razboaie persoanale si au inceput sa lege prietenii. Andreea si Vladimir, cel putin, par mai apropiati ca niciodata. Dincolo de micile... momente de relaxare, concurentii n-au scapat de proba "Comoara din cufar", in urma careia au facut rost de ananas... Ruby a fost cea desemnata sa puna mana pe cheia cu care sa deschida cufarul. Nu inainte insa de a trece pe langa Vladimir, Catalin si Dorian - atarnati pe niste covoare puse la uscat...

La "Cutia Ororilor", Luminita a dat dovada de foarte mult curaj. In 30 de secunde trebuia sa ghiceasca pe ce pune mainile, iar in cusca n-au fost animale prea prietenoase. La final, a adunat 7 stele - care au insemnat, de fapt, 7 portii de mancare, pentru cei din tabara!

Unul dintre concurenti a plecat acasa, insa Nu pentru ca a strigat "Sunt celebru, scoate-ma de aici!" Publicul i-a acordat prea putine voturi Elenei Merisoareanu, dar decizia a fost cu totul in acord cu dorinta concurentului eliminat. In fiecare zi, cei de acasa isi voteaza favoritii prin SMS ori apel la 1264. Cel care primeste cele mai putine voturi paraseste competitia.

PRO TV a fost lider absolut de audienta. La nivelul publicului comercial, PRO TV a inregistrat 12,8 puncte de rating si o cota de piata de 28,5%, peste urmatorul post clasat.

Aventura continua in fiecare seara la PRO TV, de la 20.30! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO