Prințul William, despre logodna fratelui său: ”Sper că nu va mai da iama în frigiderul meu!"


Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Joi 30 Noiembrie 2017 07:52
Categorie: Stiri Mondene

"Sper că, odată însurat, nu va mai da iama în frigiderul meu!" - este declaraţia prinţului William, care a spus ca este încântat de logodna fratelui mai mic şi a glumit pe seama schimbărilor care vor urma în familie.

Harry o va lua de soţie în mai pe Meghan Markle. Cei doi îndrăgostiţi se vor ocupa personal de pregătirile pentru nuntă, a dezvăluit un apropiat. Şi plănuiesc să se asigure că, pe lângă familie şi prieteni, la eveniment va participa şi un număr cât mai mare de oameni de rând.

Aflat în vizita în Finlanda, prinţul William a vorbit despre logodna fratelui său mai mic.

"Suntem încântaţi pentru amândoi şi le urăm toată fericirea din lumea în acest moment important. Pentru mine personal, sper că logodna lui înseamnă că va sta departe de frigiderul meu”, a spus William.

Reporter: "Şi le stă atât de bine împreună, par atât de îndrăgostiţi."

Prințul William: "Da, absolut. E o perioadă extraordinară. Logodna şi pregătirile pentru nuntă şi alte lucruri de acest fel. Sper că totul va ieşi foarte bine."

Meghan Markle, viitoarea soţie a prinţului Harry, aduce în familia regală pasiunea cu care militează pentru diverse cauze umanitare.

Meghan a fost numită ambasador al ONU pentru drepturile femeilor şi, în această calitate, a călătorit în toată lumea.

Meghan Markle: "Sunt mândră să fiu femeie şi o feministă."

Este o cauză pentru care Markle luptă încă de la 11 ani. Pe cand era doar o copilă, a trimis o scrisoare unei companii de publicitate pentru a se plânge de o reclamă pe care o considera discriminatorie.

Meghan Markle: "Era o reclamă la detergent pentru vase care spunea: "Femeile din toată America se luptă cu grăsimea de pe cratiţe şi tăvi." Doi copii de la mine din clasă au reacţionat spunând: "Da, locul femeii e la cratiţă."

Fetiţa de atunci a perseverat până când compania a acceptat să retragă reclama. Meghan şi-a continuat acţiunile pentru drepturile femeilor. Dar, în paralel, și-a construit cariera de actriţă, la care acum a renunţat.

Rămâne de văzut cum va reuşi să îmbine feminismul cu îndatoririle oficiale şi cu viaţa în sânul familiei regale britanice.

Isa Soares, corespondent CNN: "Cea văzută ca o gură de aer proaspăt pentru familia regală britanică va descoperi că viaţa cu un prinţ înseamnă şi constrângeri. Aşadar, va reuşi această viitoare membră a familiei regale cu viziuni feministe să rămână sinceră valorilor pentru care a luptat şi a primit laude?"

 

Meghan Markle intenţionează să fie botezată ca anglicană şi să ceară cetăţenia britanică
Prima decizie luată de Meghan Markle după ce și-a anunțat logodna cu Prințul Harry
De ce logodnica prințului Harry, Meghan Markle, nu va primi titlul de prințesă
VIDEO PROTVPLUS.RO