Power-metal suedez. Concert Sabaton pe 19 martie 2013, la The Silver Church din Bucuresti


Ultimul update: Miercuri 26 Septembrie 2012 06:49
Data publicarii: Joi 13 Septembrie 2012 14:53
Categorie: Stiri Mondene
Sabaton

Suedezii de la SABATON au dat startul turneului european Swedish Empire care promoveaza ultimul material discografic intitulat “Carolus Rex” (lansat in mai 2012 via Nuclear Blast).  

Turneul va ajunge si in Romania pe data de 19 martie 2013 la The Silver Church din Bucuresti. Evenimentul din Romania este organizat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan), iar in deschidere sunt invitate formatiile Eluveitie (Elvetia) si Wisdom (Ungaria).

Asa cum au promis in urma cu 2 ani (17 noiembrie 2010), atunci cand au avut un concert excelent la Bucuresti, formatia Sabaton va reveni in capitala! Pentru evenimentul de la Bucuresti a fost puse in vanzare un numar limitat de 500 de bilete.

Primele 100 de bilete au valoarea de 60 lei iar urmatoarele 68 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 75 lei.

Bilete:
Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro).

 SABATON este cea mai importanta formatie de power/heavy-metal din generatia noua. A fost infiintata in 1999 in Falum (Suedia) si a reusit sa obtina deja o nominalizare la premiile Grammy la sectiunea power metal.

Sabaton a lansat 7 materiale discografice care aduc in atentia fanilor ororile comise de germani in Al Doilea Razboi Mondial si a reusit, in foarte scurt timp, sa se impuna pe scena metal mondiala si sa participe pe pozitia de headliner la festivaluri din Europa (Masters Of Rock Festival - Cehia, Przystanek Woodstock - Polonia si altele) sau la evenimente alaturi de formatii importante.

Line-up Sabaton 2012:
Joakim Brodén - vocals
Pär Sundström - bas
Chris Rörland - chitara
Thobbe Englund - chitara
Robban Bäck - tobe

Discografie Sabaton:
Fist for Fight - 2000
Primo Victoria - 2005
Metalizer - 2007
The Art of War - 2008
Coat Of Arms - 2010
Carolus Rex – 2012

Turneul european "Swedish Empire" se anunta a fi unul excelent pentru trupa Sabaton, pana in acest moment nu mai putine de cinci locatii fiind sold out: Geiselwind, Munchen si Stuttgart (Germania), Bruxelles (Belgia), Göteborg (Suedia), Uppsala (Suedia).

ELUVEITIE este una dintre cele mai reprezentative formatii de folk metal si un excelent produs de export pentru tara cantoanelor, fiind infiintata in 2002 la Winterthur (Elvetia) de catre Chrigel Glanzmann (voce, mandolina, chitara acustica, fluier, harpa etc.). Formatia are la activ 5 albume, ultimul fiind “Helvetios” lansat in 12 februarie 2012 la Nuclear Blast.

Line-up Eluveitie:
Chrigel Glanzmann - voce, chitara acustica, fluier, etc
Meri Tadić - vioara, voce
Merlin Sutter - tobe
Rafael Salzmann - chitara
Ivo Henzi - chitara
Anna Murphy - hurdy gurdy
Kay Brem - bas
Patrick Kistler - cimpoi

Discografie Eluveitie:
Spirit - 2006
Slania - 2008
Evocation I: The Arcane Dominion - 2009
Everything Remains (As It Never Was) - 2010
Helvetios – 2012

WISDOM vine din Ungaria, a fost infiintata in 2001 si aduce in atentia iubitorilor de metale, prin cele 4 materiale lansate pana in prezent, sonoritatile power / heavy-metal. Recomandat fanilor Iron Maiden, Helloween, Gamma Ray, Judas Priest sau Stratovarius.

Line-up Wisdom:
Gabor Nagy - voce
Gabor Kovacs - chitara
Zsolt Galambos - chitara
Mate Molnar - bas
Balazs Agota - tobe

Discografie Wisdom:
Wisdom EP - 2004
Words Of Wisdom - 2006
At The Gates EP - 2007
Judas - 2011

Sabaton Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

The Cranberries se intoarce in Romania, pe 11 octombrie 2012. Dolores O'Riordan implineste 41 de ani
The Cranberries se intoarce in Romania, pe 11 octombrie 2012. Dolores O'Riordan implineste 41 de ani
Nicu Alifantis si Zan – concert extraordinar pe 5 octombrie 2012 in Hard Rock Cafe
Nicu Alifantis si Zan – concert extraordinar pe 5 octombrie 2012 in Hard Rock Cafe
Kempes si Rezident Ex te trimit la Sonisphere UK 2013
Kempes si Rezident Ex te trimit la Sonisphere UK 2013
VIDEO PROTVPLUS.RO
LA MARUTA
La înot pentru un scop nobil

06:40
LA MARUTA
Cristi Pascu, pălării din părul clientelor

12:26
LA MARUTA
Cum arată apartamentul de lux pe care îl deține Brigitte în Mamaia

06:46
LAS FIERBINTI
Dorel ia bani de la Bobiță
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

01:06
LAS FIERBINTI
Prefectul vine cu un iepuraș în Fierbinți
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

02:48
LAS FIERBINTI
Celentano vrea să scape de vicii
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

02:24
LA MARUTA
Ramona Păun se mărită. Cum a fost cerută de soție

10:40
LAS FIERBINTI
Celentano a rămas fără tabloul cu portretul lui
Bobita, Giani, Celentano, Dorel si toate celelalte personaje sunt pregatite sa faca fata unor noi aventuri.

02:16
LA MARUTA
Pe urmele copilăriei alături de Nico

06:49
VORBESTE LUMEA
Vara lor, cu muzică și distracție
"J'ai besoin de toi", o piesă dance, cu versuri în limba franceză

07:00
Ana Ignis
Trupa de metal Underwaves din Brașov și-a lansat primul album: ”Hiatus”. Interviu cu Laura
Concurs Posada Rock 2019! Trupele românești din underground, așteptate la preselecție
Deținutul-model Jeremy Meeks și-a distrus mașina de lux. O avea de câteva săptămâni. FOTO
Daniel Craig, în ultimul său film cu James Bond. Când va ajunge în cinematografe
Pamela Anderson și-a părăsit iubitul printr-o postare pe Instagram. Ce a dezvăluit
Tom Holland, actorul din Spiderman, dezamăgit de fanii din Londra: "Nimeni nu a venit"
Anamaria Prodan - 2
Imaginea postată de Anamaria Prodan după ce a răspuns zvonurilor legate de divorțul ei
Matthew Perry, de nerecunoscut. Actorul a fost surprins în public după 2 ani
Cardi B, inculpată pentru o agresiune comisă într-un club de striptease
Anamaria Prodan răspunde zvonurilor legate de divorțul ei. „Eu sunt o altfel de femeie”
Andreea Marin: “A existat un moment în care am hotărât să fac o curățenie serioasă în viața mea“
Neversea şi Untold cresc speranţa de viaţă cu 9 ani! Explicaţia cercetătorilor