"Portrete de sprijin", o bucurie pentru oamenii necajiti!

Ultima actualizare: 15-10-2012 00:25

Un tanar fotograf american incearca sa aduca zambete pe chipurile oamenilor necajiti. Le face poze perfecte, care sa-i ajute mai tarziu, cand le privesc, sa mai uite de probleme.

Personajele lui oropsite de soarta participa la o veritabila sedinta foto, la care isi dau concursul, uneori, chiar si specialisti in machiaj si stilisti.Totul pe baza de voluntariat.

Parinti someri care abia au ce sa le puna pe masa copiilor, o mama si un fiu instrainati, care incearca sa gaseasc punti de comunicare, o familie care nu stie daca fiul grav bolnav va mai apuca inca o sedinta foto. Au venit cu totii sa-i pozeze unui fotograf din Nashville. Au auzit ca le daruieste, dupa cum spune chiar el, "portrete de sprijin".

Hansel, din New York, care abia a implinit 18 ani, executa o pedeapsa cu suspendare pentru posesie de droguri, urmand un tratament de dezintoxicare. Vrea o fotografie alaturi de mama sa, ca sa-i demonstreze ca e gata sa ia viata de la inceput.

Numai la fundatia lui Jerremy Cowart s-au facut pana acum vreo 30.000 de "portrete de sprijin". Si cel putin tot atatea zambete.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO