"Poiana Urbana" in Piata Universitatii: Concerte Kumm, Jazzadezz, Luna Amara, Antonia si Jazzappella

Ultima actualizare: 03-08-2013 06:45
Poiana Urbana

Luna august aduce multe surprize in Poiana Urbana: Kumm, Jazzadezz, Luna Amara, Antonia si Jazzappella concerteaza in Piata Universitatii, in weekeend-ul 1-4 august.

Piata Universitatii din Bucuresti a devenit Km 0 al distractiei! Saptamanal, de joi pana duminica, bucurestenii se pot bucura de vara, chiar in centrul capitalei.

Programul 1-4 august 2013:

Joi, pe 1 august, la ora 20.00, Jazzadezz o sa ne ajute sa visam si sa ne pregatim pentru concertul Luna Amara, care va incepe la ora 21.30.

De la debutul lor in 2000, Luna Amara a sustinut peste 700 de concerte atat in Romania, cat si in Ungaria (Sziget Festival 2005 si 2007), Bulgaria, Turcia, Germania, Olanda si Franta (East West Fest 2006, Lille), iar joi vin la Universitate sa ne incante cu un sunet complex, inedit.

Vineri, 2 august, are loc un concert Antonia.

Sambata, 3 august, la ora 20.00, cei de la Jazzapella o sa ne aduca vacanta mai aproape de casa, dar va trebui sa dovedim si noi “Kumm” stim sa ne distram.

Kumm este o trupa romaneasca de rock alternativ, care a luat nastere in 1997, in Cluj, iar de atunci a reutit sa lanseze cinci albume si sa castige inima multor fani, iar sambata vin in Poiana, unde ii vei putea aplauda, incepand cu ora 22.00.

Duminica, in Poiana, te vei putea bucura de vizita ShortUp Festival si de proiectiile atent selectate de acestia.

Poiana Urbana este un eveniment de mari proportii, care isi propune sa incurajeze folosirea spatiilor publice in scopuri culturale si recreative.

Cea de-a doua editie a proiectului Poiana Urbana se va desfasura in perioada 11 iulie - 29 septembrie 2013, in Piata Universitatii din Bucuresti, la “Statui”.

Poiana Urbana este un eveniment organizat de Asociatia Art Laboratoire, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti prin ArCuB, 360 Revolution si The Institute, finantat de Ministerul Culturii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO