Picioarele Angelinei Jolie, motiv de ingrijorare pentru admiratori. Fanii cred ca actrita a slabit enorm de mult

22-05-2014 11:44


jolie

Este considerata una dintre cele mai elegante femei din lume si una dintre cele apreciate actrite de la Hollywood, insa admiratorii si si-au exprimat ingrijorarea fata de modul in care a slabit.

Angelina Jolie, 38 de ani, a declansat dezbateri aprinse si a starnit ingrijorare in randul fanilor dupa ce a aratat cat de mult a slabit, cu ocazia unei sedinte foto, derulata in Los Angeles.

Angelina, cunoscuta pentru rochiile si tinutele rezervate, a purtat pentru prima data dupa multa vreme o rochie scurta. Picioarele actritei premiate cu Oscar au fost cele care i-au speriat pe fani, relateaza Just Jared.

Pe retelele sociale, americanii au numit-o pe Angelina anorexica. "Arata ca un schelet cu o fata ca de ceara" a comentat un utilizator pe site-ul Daily Mail.

"Este o imagine deranjanta. Ce este mai socant este faptul ca oamenii o considera un model de frumusete" a fost de parare un alt utilizator.

Cu toate ca au existat si voci care au sustinut ca Angeline nu e bolnava, acestea i-au dat insa un sfat - "Ar arata mult mai bine cu cateva kilograme in plus"

Sursa foto: Getty


 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO