Peste 9.000 de spectatori au fost cuceriti de vocea unica a lui Andrea Bocelli. Suprizele unui concert magistral

Dată publicare: 23-06-2017 07:46
Dată actualizare: 26-06-2017 06:50


O voce calda, o reprezentatie magistrala si un artist venit parca dintr-o alta lume. Astfel au descris cei peste 9.000 de oameni concertul sustinut de Andrea Bocelli in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Pe scena au urcat si alte nume cunoscute, printre care naistul roman Gheorghe Zamfir.

Cu o voce dumnezeiasca, un timbru unic si un acompaniament pe masura, orchestra si corul Operei Nationale din Bucuresti, celebrul tenor Andrea Bocelli a sensibilizat publicul.

"Pare dintr-o alta lume, asa mi s-a parut tot timpul, pentru cateva momente am inchis ochii si m-am gasit in alta parte, intr-un loc mult mai linistit si mi-ar fi placut sa dureze mult mai mult acest concert."

"Este extraorndinar, mi s-a facut pielea de gaina de nenumarate ori, nu am crezut ca o sa traiesc asa ceva."

Un cuplu a sarbatorit trei decenii de casnicie, iar cadoul a fost unul special: "Am primit cadou de la baiatul meu biletele si a fost asa surprinzator de ziua noastra, a mea si a sotului, este prima data cand merg la un concert si mi se pare foarte frumos."

Andrea Bocelli a interpretat arii celebre si a adus pe scena artisti consacrati. Printre ei, indragitul Gheorghe Zamfir. Glasul marelui tenor si notele impecabile ale naiului lui Zamfir au dat nastere unui moment unic.

Pe scena a urcat si tenorul italian Alessandro Safina.

Chiar daca a interactionat putin cu publicul si a lasat muzica sa vorbeasca pentru el, Andrea Bocelli i-a surprins pe spectatori cu o demonstratie de dans.

Unii au fost insa nemultumiti de sonorizare: "Suntem cam departe de scena si parca nu se aude foarte bine."

Andrea Bocelli va reveni in Romania duminica pentru ca va sustine un concert pe Cluj Arena.


VIDEO PROTVPLUS.RO