Peste 2 milioane de telespectatori au urmarit vineri duelurile de la "Vocea Romaniei". Cine este singura concurenta salvata

08-11-2014 23:33


O noua runda de confruntari a cernut vineri seara echipele celor 4 jurati de la "Vocea Romaniei".

Unii au parasit scena cu ochii in lacrimi, in timp ce altii au explodat de fericire. Smiley a fost singurul antrenor care a salvat o concurenta din echipa lui Tudor Chirila si are, in continuare, sansa sa lupte pentru visul ei.

Peste 2 milioane de telespectatori au urmarit trup si suflet emisiunea.

Primele care au deschis seara confruntarilor au fost doua concurente din echipa Loredanei. In mijlocul piesei, insa, Angela a ramas fara voce si a facut greseala sa se opreasca.

"Eu am un motto in viata: orice ar fi nu te opri", a spus atunci Loredana.

"Imi pare rau ca n-am putut sa demonstrez”, a povestit plangand Angela.

Astfel, Ilinca a castigat duelul.

Pe ritmurile Ninei Simone, Petra si Elena din echipa lui Tudor au incercat sa dea ce au avut mai bun. Insa antrenorul nu a fost prea multumit de prestatia lor.

"V-ati urcat cam mult pe piesa, gata sa distrugeti tot", a spus Tudor Chirila.

Petra a ramas in competitie, iar pe Elena, numita si Angelina Jolie a Chisinaului, nu a salvat-o niciun antrenor.

Singura salvata in competie a fost Anca, din echipa lui Tudor Chirila. Impreuna cu Raluca a facut spectacol pe scena, insa antrenorul a avut o singura alegere.

Pentru timbrul sau deosebit, Smiley a vrut-o in echipa sa, iar concurenta salvata continua competitia de la "Vocea Romaniei", dar in alta tabara.

Smiley si-a confruntat cei concurenti intr-o piesa rock, la care s-au descurcat de minune. Insa antrenorul l-a pastrat in echipa sa pe Gelu.

In schimb, Marius Moga a ales pentru concurentele sale o piesa a lui Amy Winehouse, care le-a pus la grea incercare.

Anda merge mai departe, iar Alexandra a parasit dezamagita competitia.

Saptamana viitoare, de la 20:30, la ProTv, show-ul Vocea Romaniei continua cu noi duete intre aspirantii la titlul pentru cea mai buna voce.

VIDEO PROTVPLUS.RO