Pepe ii cere Oanei 100.000 lei. L-a facut "golanas de cartier, ciorditor"

×
Codul embed a fost copiat

100.000 de lei ar putea spala rusinea lui Pepe dupa ce Oana Zavoranu l-a tarat intr-un scandal. Cel putin asta sustine cantaretul, care si-a dat luni sotia in judecata si i-a cerut daune morale.

"Mi-a furat casa, mi-a furat firma, mi-a furat inima, mi-a furat sufletul, mi-a furat camasa, mi-a facut si farmece, ce sa-i mai fac Oanei Zavoranu? Sa plateasca pentru tot", spune Pepe.

Jignit in orgoliu Pepe a pornit de cu zori la razboi inarmat cu un vraf de plangeri. Primul popas l-a facut la Judecatoria Sectorului 1 unde i-a deschis Oanei o actiune civila, pentru ca l-a denigrat in public: "Parata a dat dovada de carente de educatie si moralitate intr-o maniera josnica si a facut afirmatii mincinoase la adresa mea de natura a ma jigni si a ma compromite in ochii opiniei publice, fapt ce imi pericliteaza si cariera artistica, construita prin ani de munca".

De suparare ii cere Oanei si 100.000 de lei pentru ca l-ar fi facut: "escrocheras premeditat, ciorditor, omul are bucurii la baieti, golanas de cartier, carierist patentat".

Gata ambalat cantaretul s-a dus glont si la sectia 10 politie. De aceasta data, cu o plangere penala - indreptata tot impotriva nevestei, dar si a celor care i-au golit apartamentul. Practic, Pepe are acolo si sediul social al firmei sale iar niste straini au intrat fara acordul lui. Odata sesizarea inregistrata, politistii s-au prezentat la adresa ca sa stringa cat mai multe probe.

Citește și
Marioara Zavoranu
Marioara Zavoranu:O jucam in picioare pe Oana daca as fi stiut ca are amant
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Oricum Pepe ramane neconsolat: "Si-a batut joc de munca mea, si-a batut joc de sentimentele mele, a vrut sa creeeze un circ mediatic, nu stiu, ar fi putut sa plece mult mai civilizat, s-a speriat, in clipa in care eu am inceput sa fac publice motivele reale ale despartirii s-a apucat de strans ".

Cantaretul a cerut si decalarea termenului de divort. Vrea sa se desparta cat mai repede si nu in octombrie.

Pepe a declarat ca daca judecatorii ii vor da castig de cauza toti banii vor fi donati spitalului Budimex.

Pepe: Oana este instabila psihic. Are probleme

Pepe: Am dovezi ca Oana m-a inselat cu Tudy

Oana: Daca Pepe da poze cu mine goala, il bag la puscarie!

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Marioara Zavoranu, despre fostul ginere: Pepe e un mincinos
Marioara Zavoranu, despre fostul ginere: Pepe e un mincinos

Impacarea dintre Marioara Zavoranu si sotul fiicei sale a fost doar “apa de ploaie”. Mama Oanei a ajuns la concluzia ca “vorbele dragute” ale ginerelui sau la adresa ei au fost aruncate doar pentru a face impresie.

Marioara Zavoranu:O jucam in picioare pe Oana daca as fi stiut ca are amant
Marioara Zavoranu:O jucam in picioare pe Oana daca as fi stiut ca are amant

Marioara Zavoranu a venit pentru prima data la Happy Hour pentru a vorbi despre scandalul dintre fiica sa si sotul ei, Pepe. Desi doamna Zavoranu si fiica ei sunt in proces, mama Oanei sare in apararea acesteia din urma.

Oana Zavoranu s-a mutat de la Pepe si i-a golit casa
Oana Zavoranu s-a mutat de la Pepe si i-a golit casa

Oana Zavoranu a mers azi-noapte in apartamentul in care au locuit impreuna si si-a adunat toate lucrurile. Apoi a plecat furioasa cu o multime de bagaje.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.