Pepe ii cere Oanei 100.000 lei. L-a facut "golanas de cartier, ciorditor"

Ultima actualizare: 07-05-2012 11:27

100.000 de lei ar putea spala rusinea lui Pepe dupa ce Oana Zavoranu l-a tarat intr-un scandal. Cel putin asta sustine cantaretul, care si-a dat luni sotia in judecata si i-a cerut daune morale.

"Mi-a furat casa, mi-a furat firma, mi-a furat inima, mi-a furat sufletul, mi-a furat camasa, mi-a facut si farmece, ce sa-i mai fac Oanei Zavoranu? Sa plateasca pentru tot", spune Pepe.

Jignit in orgoliu Pepe a pornit de cu zori la razboi inarmat cu un vraf de plangeri. Primul popas l-a facut la Judecatoria Sectorului 1 unde i-a deschis Oanei o actiune civila, pentru ca l-a denigrat in public: "Parata a dat dovada de carente de educatie si moralitate intr-o maniera josnica si a facut afirmatii mincinoase la adresa mea de natura a ma jigni si a ma compromite in ochii opiniei publice, fapt ce imi pericliteaza si cariera artistica, construita prin ani de munca".

De suparare ii cere Oanei si 100.000 de lei pentru ca l-ar fi facut: "escrocheras premeditat, ciorditor, omul are bucurii la baieti, golanas de cartier, carierist patentat".

Gata ambalat cantaretul s-a dus glont si la sectia 10 politie. De aceasta data, cu o plangere penala - indreptata tot impotriva nevestei, dar si a celor care i-au golit apartamentul. Practic, Pepe are acolo si sediul social al firmei sale iar niste straini au intrat fara acordul lui. Odata sesizarea inregistrata, politistii s-au prezentat la adresa ca sa stringa cat mai multe probe.

Oricum Pepe ramane neconsolat: "Si-a batut joc de munca mea, si-a batut joc de sentimentele mele, a vrut sa creeeze un circ mediatic, nu stiu, ar fi putut sa plece mult mai civilizat, s-a speriat, in clipa in care eu am inceput sa fac publice motivele reale ale despartirii s-a apucat de strans ".

Cantaretul a cerut si decalarea termenului de divort. Vrea sa se desparta cat mai repede si nu in octombrie.

Pepe a declarat ca daca judecatorii ii vor da castig de cauza toti banii vor fi donati spitalului Budimex.

Pepe: Oana este instabila psihic. Are probleme

Pepe: Am dovezi ca Oana m-a inselat cu Tudy

Oana: Daca Pepe da poze cu mine goala, il bag la puscarie!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO