Pedeapsa primită de un preot după ce sotia sa a câștigat premiul ”Miss Senzualitate”


Ultimul update: Marti 16 Aprilie 2019 16:45
Data publicarii: Marti 16 Aprilie 2019 16:30
Categorie: Stiri Mondene
preot si sotie Rusia

Un preot ortodox din Rusia a fost trimis într-un sat îndepărtat, drept pedeapsă pentru că soția acestuia a participat la un concurs de frumusețe, în timpul Postului Mare.

 

Oksana Zotova, proprietara unui salon de înfrumusețare din Rusia, a câștigat premiul Miss Senzualitate, la un concurs local.

După competiție, s-a descoperit că este soția unui preot, motiv pentru care a urmat un val de critici la adresa lor.

Soțul său, Serghei Zotov, a fost imediat demis din funcția de preot la Catedrala Magnitogorsk și forțat să se mute la 65 de kilometri de orașul în care locuiește, într-un sat cu o populație de doar 4.000 de locuitori.

Arhiepiscopul Feodor Saprykin a declarat că "este un păcat mare atunci când soția unui preot participă la un astfel de concurs".

Acesta a decis că Serghei Zotov nu va fi reabilitat până când soția lui nu se va pocăi.

Părintele Lev Baklitsky a mai dezvăluit că, după o vacanță la plajă, doamna Zotova a postat fotografii cu ea în costum de baie și le-a șters după ce a fost informată că nu este permis să se afișeze astfel.

La rândul său, părintele Serghei a recunoscut că soția lui a făcut o greșeală și că merită "o pedeapsă milostivă".

Totuși, Serghei s-a plans de faptul că soția sa a fost agresată verbal pe rețelele de socializare și i-a criticat pe cei care au distribuit povestea pe internet.

 

Sursa: BBC

Tags: preot, sotie, miss,

VIDEO PROTVPLUS.RO