Parfum de epoca pe strazile Timisoarei: expozitie de masini retro

Ultima actualizare: 26-10-2012 01:34

Proprietarii unor masini cu zeci de ani vechime la bord si-au dat intalnire in orasul de pe Bega. S-au mandrit cu batranele lor automobile, au schimbat impresii si au dat curiosilor explicatii, despre bijuteriile tehnice pe care le conduc.

Vedeta paradei a fost o masina care acum mai bine de 70 de ani apartinea politiei din Chicago, si care astazi valoreaza zeci de mii de euro, in mainile unui timisoarean.

Tot din Statele Unite a venit si un Ford Mercury din anii '70. Proprietarul ei, a investit 5.000 de euro in ultimii doi ani ca sa o poata scoate la plimbare prin Timisoara.

Printre zecile de bijuterii de la parada am intalnit si o batrana Dacie, care, spune proprietara ei, merge brici si acum.

Colectionarii spun ca au in sange pasiunea pentru masini istorice si chiar daca astazi abia-si mai permit sa le mentina in functiune, se gandesc ca investesc de fapt in averea familiei.

Dupa intalnire, masinile de epoca au defilat pe strazile orasului Timisoara, spre deliciul trecatorilor iesiti la plimbare.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO