Oana Roman a spus cel mai hotarat DA din viata ei. Cadoul pe care i l-a promis Petre Roman in ziua casatoriei

×
Codul embed a fost copiat

Niciodata nu este prea tarziu pentru iubire. O stie cel mai bine Oana Roman, care a spus miercuri un DA hotarat si si-a legat destinul de cel al lui Marius Elisei.

Cei doi urmeaza sa fie parinti luna viitoare. Fiica fostului premier Petre Roman ii va darui sotului ei, mai tanar cu 11 ani, o fetita.

Cei doi sunt impreuna de anul trecut si au facut deocamdata, doar cununia civila. ''Sa cad, asa de frumoasa era, cand am intrat'', a spus mandru Petre Roman despre fata lui.

La 37 de ani si insarcinata in opt luni, Oana Roman a pasit pragul Starii Civile la bratul lui Marius, barbatul pe care il iubeste si alaturi de care a hotarat ca vrea sa-si petreaca toata viata. Cei doi au spus cel mai clar si raspicat DA din viata lor.

Fiica fostului premier Petre Roman s-a ocupat in detaliu de pregatiri. Viitoarea mamica a imbracat o rochie roz, la care a asortat un buchet de trandafiri, in timp ce Marius a optat pentru o tinuta nonconformista: multe carouri, iar in loc de cravata a purtat esarfa.

Citește și
Andreea Balan
Andreea Balan, comparata cu Pamela Anderson. Cum a pozat vedeta la marginea unei piscine
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Martori le-au fost prieteni si rude. Dupa 7 ani, s-au revazut si parintii Oameni. Mioara si Petre Roman au sosit separat. Doamna Roman a fost cea care si-a salutat fostul sot, iar apoi, pe parcursul ceremoniei, au preferat sa fie extrem de discreti.

Petre Roman: "Marius a zis un DA cat sa auda tot Bucurestiul si eram sa cad cat de frumoasa era cand am intrat".

De altfel, ziua de azi a fost una plina de emotii pentru intreaga familie. Pe Oana si pe mama ei le-am gasit dimineata la coafor. Mioara Roman ne-a declarat ca abia asteapta sa fie din nou bunica si ca este incantata de ginerele ei.

Mioara Roman: ''Marius are cateva calitati foarte importante in ziua de azi. In primul rand e un baiat la locul lui, este foarte politicos, e foarte atent cu Oana si este ceea ce se numeste un baiat bun si harnic si s-au gasit ei asa... ea e cu ordinea, el mai gateste cateva ceva".

Permanent, Oanei i-a fost alaturi sora ei Catinca.

Catinca Roman: ''E o finalizare fireasca a ceea ce s-a intamplat in ultimul an si ma bucur foarte tare pentru ea. Important e sa treaca cu bine peste nastere si copilul sa fie sanatos, ca in rest sunt numai detalii".

Cei doi, s-au intalnit in urma cu un an. La scurt timp a venit vestea ca vor fi parinti, iar in decembrie s-au logodit. Atunci, Marius, care este cu 11 ani mai tanar decat sotia lui, a ales sa ii ceara Oanei mana langa bradul de Craciun. Simbol al iubirii dintre ei a fost un inel din aur alb, cu diamant.

CUM A DECURS ZIUA PENTRU OANA SI SOTUL EI

Marius a fost cel care a facut primul pas in relatia lor si a cautat-o de mai multe ori pana ca Oana sa-i accepte invitatia in oras. Oana recunoaste sa s-a rugat sa intalneasca un barbat care sa-i fie alaturi si a fost fericita cand l-a gasit pe Marius.

"Noi suntem o familie mai speciala. Tata spune ca el este fericit atata vreme cat eu sunt fericita. Cred ca tata il place pe Marius. A venit la noi acum o saptamana, am stat de vorba. Mi-a spus ca vrea sa-mi dea caruciorul lui Petrus pentru fetita mea", a spus Oana cu putin timp inainte de a merge la primarie.

Cu o ora inainte de eveniment, Oana si Marius erau foarte emotionati.

"Sunt hotarat! Ceea ce fac azi va fi pentru o singura data in viata", a spus Marius Elisei.

Dupa cei doi soti au spus "da" in fata ofiterului de stare civila, au plecat spre un restaurant unde au luat masa impreuna cu familia si nasii, care sunt niste prieteni buni, "alesi cu sufletul", dupa cum a spus Oana.

"Nu avem petrecere, pentru ca sunt insarcinata in opt luni si nu pot. Bem cate un pahar si vom manca ceva bun", a spus Oana.

Marius a spus ca a spus un DA hotarat in fata starii civile, pentru ca a facut-o din toata inima.

Mioara Roman: "Nu sunt soacra. Sunt mama 2. E mai tentant sa fiu din nou bunica, nu ma consider soacra. Cu fostul sot m-am intalnit normal. Ne-am mai intalnit si altadata. Am vazut ca Petre a fost foarte emotionat. La cununie a fost foarte frumos, foarte decent. Chiar a fost ceremonie. Cred ca fetita Oanei va fi ultima mea misiune".

Catinca Roman: "Am avut emotii, dar a fost bine si mi-a placut ceremonia. Au fost oamenii cei mai importanti. Nu mi-a cerut niciun sfat, eu nefiind maritata. Cu copilul va avea nevoie de sfaturi. Aici chiar am experienta".

 

Reactiile lui Petre Roman inainte si dupa casatorie

Dupa divortul parintilor ei, Oana a avut o relatie rece cu tatal ei, insa astazi toate lucrurile au fost date uitarii.

"Sa fie cum isi doreste ea. Oana e o persoana care s-a asezat bine in viata. Pe sotul ei nu-l cunosc foarte bine, dar am sentimentul ca va fi bine. Pentru momentul in care va naste am intr-adevar mari emotii", a spus Petre Roman.

In momentul in care a intrat la starea civila, Mioara s-a dus si l-a salutat. "Normal era sa-mi spuna el 'buna ziua'", a spus Mioara Roman.

"Am sentimentul ca s-a intamplat cum si-a dorit ea. Azi Oana a fost superba, foarte frumos aranjata. Cand am vazut-o, am avut un sentiment placut, tonic", a spus Petre Roman.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Sotul ei ar putea sa faca prima criza de gelozie. Mesajul unui barbat casatorit pentru Andreea Marin
Sotul ei ar putea sa faca prima criza de gelozie. Mesajul unui barbat casatorit pentru Andreea Marin

Tuncay Ozturk a primit inca a dovada a faptului ca sotia lui, Andreea Marin, nu este doar o femeie admirata, ci si una care starneste pasiuni.

Andreea Balan, comparata cu Pamela Anderson. Cum a pozat vedeta la marginea unei piscine
Andreea Balan, comparata cu Pamela Anderson. Cum a pozat vedeta la marginea unei piscine

Dupa un 2013 foarte incarcat, Andreea Balan a inceput 2014 cu o vacanta in Caraibe. Desi aflata la mii de kilometri de tara, vedeta tine legatura zi de zi cu fanii ei, pe retelele de socializare.

Recomandări
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei
Israelul a atacat Iranul. Explozii puternice și în sudul Siriei

Israelul a lansat joi noapte un atac asupra Iranului, după acțiunea din weekend asupra teritoriului său. Explozii puternice s-au auzit în centrul țării, în orașul Isfahan, în apropierea unei baze militare.

Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară
Nicolae Ciucă, despre introducerea serviciului militar obligatoriu: Nu avem pregătită infrastructura necesară

Nicolae Ciucă, a declarat, joi, că România nu are pregătită infrastructura necesară pentru introducerea serviciului militar obligatoriu în următorii doi ani, el menţionând şi că "s-au dus vremurile" în care oamenii să fie aduşi cu arcanul la armată.

SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline
SUA au împiedicat prin veto aderarea la ONU a Palestinei ca stat membru cu drepturi depline

SUA au pus capăt joi speranţei firave a palestinienilor de a deveni membri cu drepturi depline la ONU, impunând, în mod deloc surprinzător, un veto în Consiliul de Securitate cererii palestiniene, criticată de Israel.