Oana Lis, abuzata sexual in copilarie de propriul tata. Declaratiile cutremuratoare facute "La Maruta"

26-02-2014 18:33


Oana Lis, abuzata sexual in copilarie de propriul ...
Drama Oanei Lis...
Oana Lis, abuzata de propriul tata...

Oana Lis a fost fata in fata, in platoul "La Maruta", cu persoana care i-a confirmat povestea conform careia a fost abuzata de tatal ei cand era mica,

Femeia, Mihaela, a fost batuta de tatal Oanei Lis, Petre Ungureanu, si supusa unor umilinte de nedescris. Mai mult, se pare ca barbatul ar fi recunoscut in fata femeii ca a violat-o pe fiica lui, Oana Lis, si ca si-ar fi ucis fosta sotie, dupa ce i-a dat cu sticla in cap.

Acum, barbatul ar fi plecat din tara ca sa se interneze intr-un azil in Spania.

Oana si Viorel Lis au fost in platoul emisiunii "La Maruta". Sotul Oanei stie prin ce a trecut sotia lui. "Nu inteleg multe... l-a ajutat foarte mult. Eu am stiut de la inceput ce s-a intamplat", a spus Viorel Lis.

"Lucrurile astea s-au intamplat acum 20 de ani. Nu am avut cui sa-i spun ce s-a intamplat, nu erau organizatii, fundatii care sa aiba grija de mine", spune Oana.

"In urma marturiilor facute acum, cred ca anumite organisme ar trebui sa faca ceva", a spus Viorel Lis.

Mihaela Rus, a confirmat toata povestea. Mai mult, sustine ca barbatul a fost impreuna cu mama ei mai intai, apoi i-a violat sora de 15 ani, cu care, de altfel, a si ramas, dar pe care a abuzat-o.

Oana a spus ca din cauza abuzurilor la care a fost supusa de tatal ei in copilarie a incercat sa se sinucida si de cateva ori a vrut sa plece la manastire.

Ca sa poate depasi aceste probleme, Oana merge chiar si acum la psiholog. "Ani de zile am reusit sa ma ascund, dar cand ramaneam singura, plangeam. Tatal meu a spus ca nu l-am ajutat, dar, cu toate cate s-au intamplat, i-am dat bani", spune Oana.

VIDEO PROTVPLUS.RO