O Britney Spears plina de celulita i-a dansat in poala unui tinerel de 22 de ani. VIDEO

Ultima actualizare: 05-10-2012 23:49
Britney Spears

Coleg de breasla cu idolul a milioane de adolescenti din intreaga lume, Joe Jonas nu mai stia in ce directie sa priveasca cand Britney si dansatoarele ei au inceput sa danseze in jurul si in poala lui. Vezi un video absolut incendiar!

Tinererul Joe Jonas, in varsta de 22 de ani, - superstar in SUA - i-a zambit timid blondei Britney Spears inainte ca aceasta sa-si incolaceasca picioarele in jurul lui.

Joe o sprijina pe artista in turneul european. Scenele de fata au fost filmate luni seara in timpul concertului din Londra, de pe Wembley Arena.

 

Decizia lui Joe Jonas de a o insoti pe Britney in turneu a fost una cu totul neasteptata. Crestin convins, Joe, alaturi de cei doi frati ai lui, era cunoscut in SUA pentru inelul de castitate pe care il purta. Acesta a recunoscut insa ca… nu mai e cazul.

In alta ordine de idei, soarta nu pare sa-i surada lui Britney Spears. Biletele la concertele programate in cadrul turneului Femme Fatale nu se prea vand.

Cat despre forma fizica a artistei, aceasta s-a tot batut cu kilogramele in ultimii ani. Si, din imaginile surprinse luni pe Wembley Arena, se pare ca a pierdut fara drept de apel lupta.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO