Nu stii ce-i poate mintea? Prima litera a prenumelui dezvaluie totul!

litere

Cercetatorii, filosofii, psihologii spun ca prenumele reflecta personalitatea. Prima litera se spune ca este cea mai importanta si de la ea porneste analiza.

Vrei sa stii ce personalitate are el sau ea? Aici ai raspunsul!

Litera A
Persoanele al caror prenume incepe cu aceasta litera au multa ambitie si simt al actiunii individuale. Nevoia de independenta este foarte mare. Le place intotdeauna sa impresioneze si sunt foarte convingatoare. Acorda multa importanta nevoilor fizice. De asemenea, doresc sa fie inconjurate de oameni calmi, cooperanti si sociabili.

Litera B

Cei care au un prenume ce incepe cu litera B iubesc confortul si au un simt estetic deosebit. Le plac oamenii din
inalta societate, sunt visatori, posesivi, gelosi si perseverenti. Sunt niste sentimentali, iar confortul material conteaza foarte mult pentru ei. Simt tot timpul nevoia sa fie apreciati, iar in dragoste le trebuie tot timpul dovezi.

Litera C
Ingeniosi, creativi si buni oratori. Au tendinta de a exagera lucrurile si se aprind destul de repede. Dar la fel de repede se si calmeaza. Au spirit de cameleon pentru ca se adapteaza usor in orice situatie. Sunt persoane care raman mereu tinere. Au prieteni simpatici, loiali, care stiu sa traiasca viata.

Litera D
Simtul practic este la el acasa. Merg pe principiul "sa construim cu grija, ca lucrurile sa dureze". Au spirit de analiza si o logica de neclintit. Sunt persoane conservatoare, disciplinate, carora le place sa-si ajute apropiatii. In cuplu vor stabilitate, caci universul lor se invarte in jurul familiei. Prietenosi, amabili si curajosi.

Citește și
Neti Sandu
Vezi aici cu ce zodie esti compatibil!
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Litera E
Tot timpul schimbari, tot timpul experiente noi. In permanenta cauta independenta. Sunt impulsivi, simt mereu nevoia sa comunice, sa-si exprime sentimentele. Le place sa fie inconjurati de prieteni.

Litera F
Creativi, originali si artistici. Totusi au tendinta catre prejudecata si neincredere. Trebuie sa ii apreciezi si sa ii faci sa se simta in centrul atentiei. Au nevoie de iubire si generozitate. 

Litera G
Spirit practic si dorinta de perfectionare. Sensibili si totusi incapatanati. Cam prea minutiosi. Le place ca totul sa fie perfect, sunt exigenti cu ei dar si cu restul lumii. Vorbesc mult, gandesti la fel de mult si se cam pied in detalii. Isi aleg prieteni intuitivi, sensibili si creativi.

Litera H

Eficacitate si determinare pentru a obtine ceea ce isi doresc.Simt pentru afaceri si o mare dorinta de a reusi. Usoara tendinta catre aroganta. Le place sa domine in dragoste, sa detina puterea. Se inconjoara de oameni care au nevoie de ei, care ii lasa sa ia decizii in locul lor.

Litera I
Sunt pur si simplu inspirati in tot ceea ce fac. Au inclinatie catre activitati publice si relationale. Sunt sinceri, loiali si prietenosi. Demonstrativi in dragoste, dar in acelasi timp le place sa li se acorde toata atentia. Iubeste-l, o neconditionat si totul va fi perfect.

Litera L
Sunt lideri. Seducatori, dar in acelasi timp loiali. Urasc singuratea, sunt creativi si autoritari. Daca iti lipseste tactul si diplomatia nu ai ce sa cauti langa ei. Nevoia de a reusi profesional si social este vitala pentru. Gust deosebit in materie de moda. tine. Prietenii lor sunt persoane sincere si active.

Litera M
Sunt persoane cu o vointa de fier, carora le place sa ii ajute pe ceilalti. Sunt activii, vor sa se simta utili, dar au si tendinta de a exagera. Ai grija la familie. Sunt o parte imporanta din viata lor.

Litera N
Niciodata singuri. Isi fac prieteni foarte usor, pentru ca sunt sociabili. Deschisi noilor experiente, cu un interes deosebit pentru sanatatea si corpul lor. Totusi instabili in relatiile amoroase. Asta pentru ca vor perfectiunea.

Litera O
Par persoane calme, dar au multe framantari interioare. Familia este numarul 1 in viata lor. Nu renunta pana nu realizeaza ceea ce si-au propus. Acasa se simt cel mai bine. Au calitati de luptatori si sunt atrasi de oameni puternici.

Litera P

In orice domeniu cauta reusita. Nu au nicio retinere in a abuza de altii si de privilegiile lor. Cam irascibili, incapabili sa lucreze in atmosfere tensionate. Sunt persoane incapatanate si nonconformiste. Le plac oamenii idealisti.

Litera R

Sunt cam emotivi. In rest, combativi, ambitiosi si foarte activi. si logic. Au nevoie de spatiu si nu accepta usor exigentele
celorlalti. Sunt independenti si avangardisti. Isi controleaza mai usor gandurile decat emotiile. In dragoste, sunt sarmanti si stralucitori. De aceea isi si doresc o persoana inteligenta si atragatoare.

Litera S
Simt dezvoltat al afacerilor. Se inconjoara de oameni emotivi si dependenti. Pozitia sociala si capacitatea de a castiga bani conteaza enorm pentru ei. Au planuri si visuri mari.

Litera T
Sunt pur si simplu buni sfatuitori. Cauta tot ce e mai placut si mai frumos in viata. Atenti la detalii, dar discreti in sentimente.
Le place sa calatoreasca, sa acumuleze cat mai multe informatii pentru a reusi sa depaseasca toate obstacolele. Foarte sensibili, au nevoie de intimitate. Incearca sa-si ascunda sentimentele si nu uita niciodata o nedreptate. Le plac persoanele exigente si practice.

Litera V
Vor doar sa se conduca singuri in viata. Nu au nevoie de niciun stapan. Sunt rabdatori si demni de incredere. Le plac provocarile. Intr-o relatie se implica destul de greu, au grija mereu sa pastreze o anumita distanta. Le plac oamenii fara prejudecati.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
Citește și...
Neti Sandu a prezentat la videochat zodiile pereche!
Neti Sandu a prezentat la videochat zodiile pereche!

Afla daca astrele comploteaza ca sa iti gasesti perechea! Ramai pe stirileprotv.ro pentru a urmari materialul video cu sinteza discutiei.

Vezi aici cu ce zodie esti compatibil!
Vezi aici cu ce zodie esti compatibil!

Compatibilitatea dintre zodii a fost subiectul dezbatut de Elena Lasconi si Neti Sandu la videochatul www.stirileprotv.ro.

Recomandări
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii
Autoritățile ruse susțin că au găsit în sângele teroriștilor o substanţă psihotropă care schimbă percepţia realităţii

Cei patru principali suspecţi arestaţi după atacul terorist de la sala de concerte Crocus City Hall de lângă Moscova s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au executat împuşcăturile în masă - susțin autoritățile ruse.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.