"Ne-am sarutat timp de 20 de minute". Noi detalii despre petrecerea printului Harry, dezvaluite

Ultima actualizare: 29-10-2012 10:46
Carrie Reichert

Cand o vezi cum pozeaza provocator pe o canapea, intr-o rochie cu sclipici mulata pe corp, este usor de inteles cum voluptoasa blonda i-a atras atentia Printului Harry in noaptea din Las Vegas despre care vorbeste toata lumea.

Carrie Reichert sustine ca l-a sarutat pe Harry si ca a petrecut 20 de minute singura cu acesta in noaptea cand au fost facute si pozele nud cu printul rebel, luna trecuta.

Tanara a facut publice mai multe fotografii din respectiva noapte, in care pozeaza provocator. In plus, este prima care a vorbit despre cele petrecute in camera de hotel, in timpul partidei de "biliard pe dezbracate".

Invitata de unul dintre prietenii printului la respectiva petrecere, aceasta sustine ca, in momentul in care ea s-a dezbracat pana la bikini, printul era deja in costumului lui Adam. Tanara a povestit ca au ajuns intr-una din camere si ca s-au sarutat timp de 20 de minute.

"Sarutul a fost amuzant, nu romantic. In ciuda faptului ca majoritatea celor prezenti la petrecere erau goi, nu a fost vorba de o orgie. Harry a fost un gentleman, dar era ametit. Mi-a spus ca s-a simtit minunat, chiar daca a fost vorba doar de un sarut. Apoi ne-am intors in camera principala, acolo unde se desfasura petrecerea si am continuat sa bem", a mai spus tanara.

Declaratiile tinerei au readus in discutie modul in care printul a fost pazit si cum de s-a ajuns la asa un scandal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO