Natalie Portman a devenit mama pentru a doua oara. Actrita a nascut o fetita pe care a numit-o Amalia

04-03-2017 15:55


Natalie Portman - Getty

Actrita Natalie Portman a devenit mama pentru a doua oara, a declarat vineri un purtator de cuvant al artistei, citat de AFP.

Actrita in varsta de 35 de ani, castigatoarea a unui premiu Oscar pentru rolul din "Lebada Neagra", 2011, si coregraful francez Benjamin Millepied, au devenit parintii unei fete pe care o cheama Amalia. Cei doi mai au un fiu, Aleph, in varsta de sase ani.

Natalie Portman a nascut pe 22 februarie si, potrivit reprezentantului actritei, cele doua sunt "sanatoase si fericite".

Natalie Portman, nascuta pe 9 iunie 1981, este o actrita americana, care detine si cetatenia israeliana. S-a remarcat inca de la primul ei rol, pe care l-a interpretat cu multa gratie si aplomb, in thrillerul de actiune ”Léon” (1994), in care a jucat alaturi de Jean Reno. A fost distribuita apoi in rolul Padmé Amidala in trilogia ”Star Wars”.

A castigat un Glob de Aur si a fost nominalizata la Oscar pentru rolul din ”Closer” (2004) si a impresionat in alte filme, precum ”V for Vendetta” (2006), ”Goya's Ghosts” (2006), ”The Other Boleyn Girl” (2008) si ”Thor” (2011).

In 2010, Natalie Portman a jucat rolul principal din drama psihologica ”Black Swan”, de Darren Aronofsky. Criticii au fost entuziasmati de evolutia actritei americane, care a castigat cu acest rol, in 2011, premiul Oscar, al doilea Glob de Aur din cariera, SAG Award si premiul BAFTA.

Actrita a fost premiata la Palm Springs International Film Festival pentru interpretarea fostei prime doamne a Statelor Unite ale Americii, Jacqueline Kennedy Onassis, in filmul biografic ”Jackie”.

Sursa: News.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO