Uimitor! Micul Monet, la 7 ani castiga 150.000 de lire in 30 de minute

03-08-2010 00:00

Kieron Williamson

Pe baiat il cheama Kieron Williamson si traieste in estul Angliei, in Norfolk. El si-a vandut ultima colectie de 33 de lucrari in doar 30 de minute, pentru suma totala de 150.000 de lire sterline.

Conform jurnalistilor de la Daily Mail, Kieron are mii de cumparatori din toata lumea: incepand cu New York si terminand cu Africa de Sud. Unii sunt atat de incantati de "operele" tanarului artist incat comanda prin telefon.

Mai mult decat atat, un cuplu din Philadelphia a stat in camping timp de doua zile in apropierea orasului in care traieste baiatul, ca sa fie sigur ca nu pierde inauguarea celei de-a treia expozitii.

Multe dintre lucrarile lui Kieron sunt cu peisaje din Norfolk, insa la ultima sa expozitie a prezentat inclusiv o pictura a Hong-Kong-ului.

Cea mai mare suma incasata de baiat a fost pentru o pictura in ulei: 7,995 lire sterline.

"In mod normal eu pictez dimineata. Ma trezesc la 6, dupa care ma duc la scoala, dar, cum suntem in vacanta .. acum pictez mai tot timpul." - a spus tanarul artist, citat de Daily Mail.

El reuseste sa termine intr-o saptamana maxim sase picturi, in timp ce pe lista de asteptare s-au inscris deja aproximativ 700 de persoane.

Parintii lui Kieron planuiesc deja sa-i cumpere baiatului propria casa din banii castigati, iar restul sumei sa o investeasca, pana cand acesta va implini varsta de 25 de ani.

 

 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO