Maria Marinescu are un baietel. Levyn s-a nascut la Viena

Ultima actualizare: 07-11-2012 09:24

UPDATE: Maria Marinescu este mama! Actuala doamna Collin a nascut un baietel zdravan, de peste 4 kilograme si 50 de cm. Il cheama Levyn si a venit pe lume la renumita clinica Dubling din Viena.

Maria, care s-a casatorit anul trecut cu Frank Colin, un om de afaceri francez, se declara o mama fericita. Mai in gluma, mai in serios, a spus ca are un baietel foarte frumos, desi nu credea ca se poate spune asa ceva despre un nou-nascut.

Minunea s-a intamplat miercuri, la ora 12:12. Sotul, Frank Collin, si-a sunat toti prietenii sa le spuna vestea. Asta dupa ce a stat cu Maria cand a nascut si chiar a filmat momentul. De indata ce Maria si-a tinut copil in brate i-a spus sotului ca este foarte frumos.

Deocamdata, copilul poarta doar un singur nume Levyn, urmand sa mai primeasca unul, dar parintii inca nu au avut inspiratie. Micutul va primi cetatenie romano-americana, asa cum are si Maria.

Vor petrece Craciunul in clinica Dubling din Viena, urmand sa se intoarca in tara abia pe 5 ianuarie anul viitor.

Maria Marinescu l-a cunoscut pe Frank la sfarsitul lui 2008 si, dupa numai 3 luni, s-au casatorit civil, adica pe 21 martie 2009, la Primaria Sectoului 1 din Bucuresti. Nunta a avut loc in acelasi an, la Paris.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO