Madonna are un nou iubit, cu 36 de ani mai tânăr. Cum au fost surprinși cei doi. GALERIE FOTO

Ultima actualizare: 19-12-2019 09:15
madonna
Profimedia

Supervedeta pop Madonna a suscitat zvonuri privind o posibilă relaţie cu dansatorul Ahlamalik Williams, în vârstă de 25 de ani, după ce a fost văzută în balconul unui hotel din Miami în ipostaze tandre, relatează EFE marţi.

Regina muzicii pop, în vârstă de 61 de ani, se află în plin turneu 'Madame X', din care Ahlamalik Williams face parte ca membru al trupei de dans, transmite Agerpres.

În fotografii, Williams pare să o îmbrăţişeze pe Madonna şi să o ţină de mijloc, potrivit mass-media locale, care fac referire şi la alte imagini ale tânărului dansator care îi masează umerii cântăreţei sau în care o priveşte drăgăstos.

Imagini disponibile în galeria foto

Nu este prima dată când Madonna şi Ahlamalik Williams sunt văzuţi împreună, având în vedere că însăşi artista a postat pe contul său de Instagram imagini în care este văzută alături de tânărul dansator, bând şampanie sau urcându-se în elicopter.

Pozele din Miami coincid cu criticile primite de cântăreaţă în acest oraş, unde se află pentru a susţine concerte ca parte a turneului său la Fillmore Miami Beach, teatrul Jackie Glenson, pe care l-a închiriat în dorinţa sa de a concerta în locaţii "mai mici".

La primul concert, spectatorii s-au plâns de lipsa aerului condiţionat, iar la jumătatea spectacolului au început să se audă voci care cereau o aclimatizare la temperaturi mai scăzute. Totuşi, Madonna a fost tranşantă: "La naiba, mie mi-e frig", a ripostat regina muzicii pop care le-a interzis spectatorilor şi utilizarea telefoanelor mobile.

În urmă cu o lună, chiar înainte de aceste concerte Miami, un fan a dat-o în judecată pe Madonna pentru a fi amânat cu două ore începerea spectacolului, la 22:00 în loc de ora 20:00, ceea ce îl obliga să rămână peste noapte în acest oraş.

Turneul 'Madame X' s-a confruntat cu probleme şi la Boston, unde Madonna a fost nevoită să suspende trei spectacole din caza unor neplăceri fizice.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO