"Lupul de pe Wall Street" a spart recordurile pentru cele mai multe injuraturi intr-un film

Ultima actualizare: 07-01-2014 06:58
Martin Scorsese

Ultimul film al lui Martin Scorsese care a avut premiera zilele acestea, "Lupul de pe Wall Street", a spart recordurile pentru cele mai multe injuraturi inregistrate intr-un film incadrat la categoria "R".

Conform Time, care citeaza Variety, cuvantul care incepe cu litera "f" a fost pronuntat de 506 ori. Filmul a fost facut dupa cartea lui Jordan Belfort, care a folosit acest cuvant de si mai multe ori: 737.

"Lupul de pe Wall Street" a primit din partea asociatiei americane care monitorizeaza distributia filmelor ratingul "R" - adica "restrictionat" copiilor cu varste pana la 17 ani, care pot urmari productia doar in compania unui adult. Peste aceasta categorie se mai afla doar NC-17, care interzice total accesul celor cu varste sub 17 ani.

Regizorul Martin Scorsese nu este insa strain de aceste rating-uri. "Casino" a avut 422 de cuvinte cu "f", iar "Goodfellas" 300. Pana acum Spike Lee detinea acest record neobisnuit, prin filmul "Summer of Sam", unde cuvintele vulgare au fost folosite de 435 de ori.

Nu este insa o surpriza ca "Lupul de pe Wall Street" intra in aceasta categorie sensibila, in conditiile in care filmul prezinta excesele de orice fel: exces de prostituate, exces de consum de droguri si, bineinteles, exces de injuraturi. Nu in ultimul rand, filmul este excesiv de .. lung, cu o durata de 3 ore.

Filmul "Lupul de pe Wall Street" are premiera in cinematografele din Romania pe 10 ianuarie 2014.

PRO CINEMA: "Filmul a fost inteles gresit de unii". Cum raspunde Leonardo DiCaprio criticilor aduse productiei The Wolf of Wall Street

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!